GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Subaru BRZ STI το 2017

Η Ιαπωνική εταιρεία παρουσίασε ένα πρωτότυπο concept στην Νέα Υόρκη για την αναμενόμενη κορυφαία έκδοση του coupe της BRZ. Ωστόσο το co...

Subaru BRZ STI το 2017 Η Ιαπωνική εταιρεία παρουσίασε ένα πρωτότυπο concept στην Νέα Υόρκη για την αναμενόμενη κορυφαία έκδοση του coupe της BRZ. Ωστόσο το concept, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Subaru, Michael McHale θα μπορούσε να τεθεί σε παραγωγή αν και απέκλεισε την πιθανότητα να τοποθετηθεί ένας turbo κινητήρας σαν εκείνον που φορά το εκθεσιακό μοντέλο και αποδίδει 345 άλογα.

Η έκδοση STI θα φοράει αναβαθμισμένα φρένα, ανάρτηση, θα διαθέτει αλλαγμένο body kit και άλλες περιφερειακές βελτιώσεις, αλλά η βασική Αχίλλειος πτέρνα του μοντέλου, που είναι ο ατμοσφαιρικός δίλιτρος κινητήρας που διαθέτει, κατά πάσα πιθανότητα θα μείνει ως έχει.

Κρίμα, γιατί αυτό που οραματίζεται η Subaru ως STI είναι εντυπωσιακότατο οπτικά και θα του ταίριαζε γάντι ένας ισχυρότερος κινητήρας. Πάντως σε δύο χρόνια θα αναμένουμε να δούμε τι αποφάσεις θα πάρει τελικά η Subaru και αν θα δούμε και από Ευρώπη μεριά το BRZ STI, ή αν θα παραμείνει μια έκδοση μόνο για την Αμερική.

Πηγή: autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση