GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Süddeutsche: "Ιστορική τομή" η δίκη της Χρυσής Αυγής

Στη δίκη της Χρυσής Aυγής αναφέρονται και σήμερα κάποιες γερμανικές εφημερίδες, χρησιμοποιώντας ωστόσο συχνά τον όρο «αναβολή» και όχι «διακ...

Süddeutsche: Ιστορική τομή η δίκη της Χρυσής Αυγής

Στη δίκη της Χρυσής Aυγής αναφέρονται και σήμερα κάποιες γερμανικές εφημερίδες, χρησιμοποιώντας ωστόσο συχνά τον όρο «αναβολή» και όχι «διακοπή» της δίκης.

Σε κάθε περίπτωση «η αρχή έγινε στον Πειραιά» επιγράφεται σχετικό άρθρο στην Süddeutsche Zeitung. Η εφημερίδα σχολιάζει:

«Θεωρείται ιστορική τομή το γεγονός ότι καλούνται να λογοδοτήσουν τόσοι πολλοί. Παλαιότερα η δικαιοσύνη αντιμετώπιζε μάλλον με χαλαρότητα τους ακροδεξιούς ταραχοποιούς».

«Στις 30.000 σελίδες φτάνει το βούλευμα» σημειώνει η εφημερίδα Kölner Stadt-Anzeiger της Κολωνίας. Και επισημαίνει ότι «η δίκη θα μπορούσε να διαρκέσει μέχρι και δύο χρόνια, κάτι που προκαλεί τρόμο στους κατοίκους του Κορυδαλλού. Το κτιριακό συγκρότημα της φυλακής βρίσκεται στο κέντρο μίας πυκνοκατοικημένης περιοχής. Πολλοί από τους γείτονες ανησυχούν ότι η δίκη θα παραλύσει την καθημερινότητά τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση