GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η εφημερίδα The Sun τάχθηκε υπέρ των Συντηρητικών

Η εφημερίδα The Sun, η ταμπλόιντ με την πιο ευρεία κυκλοφορία στη Βρετανία, τάχθηκε ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 7ης Μαΐου υπέρ τ...

Η εφημερίδα The Sun τάχθηκε υπέρ των Συντηρητικών

Η εφημερίδα The Sun, η ταμπλόιντ με την πιο ευρεία κυκλοφορία στη Βρετανία, τάχθηκε ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 7ης Μαΐου υπέρ των Συντηρητικών του πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον, επικαλούμενη την πορεία της οικονομίας, τους φόβους για την ισχύ που αναμένεται να αποκτήσουν οι Σκοτσέζοι εθνικιστές, αλλά και την υπόσχεση του Κάμερον περί της διεξαγωγής δημοψηφίσματος για την παραμονή ή μη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Υπό τον πρωτοσέλιδο τίτλο "It's a Tory", η εφημερίδα δημοσιεύει ένα κολλάζ στο οποίο εικονίζεται ένα μωρό, φασκιωμένο με μια κουβέρτα, με το πρόσωπο του Ντέιβιντ Κάμερον—συνδυάζοντας έτσι την εκλογική αναμέτρηση με την επικείμενη γέννηση του δεύτερου παιδιού της συζύγου του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

"Σήμερα, έπειτα από μια οδυνηρή αναμονή πέντε ετών και με το Εργατικό Κόμμα (να είναι) φρικτό, η Σαν ανακοινώνει με υπερηφάνεια τη γέννηση της επιλογής μας για αυτές τις εκλογές. Είναι οι Τόρις", έγραψε η σύνταξη της εφημερίδας.

Το 2009 η Σαν απαρνήθηκε τους Εργατικούς, το κόμμα το οποίο υποστήριζε επί μια δεκαετία και πλέον, και γνωστοποίησε ότι θα τασσόταν υπέρ των Εργατικών, επιλέγοντας τον τίτλο "Labour's Lost It" ("Οι Εργατικοί το έχασαν"). Οι Εργατικοί έχασαν τις εκλογές του 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση