GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Tο Σύνταγμα γέμισε χαμόγελα για το 3ο Live Well Event"

Με τη συμμετοχή πλήθος κόσμου διεξήχθη την Κυριακή στο Σύνταγμα η εκδήλωση Live Well Event, από την NN Hellas. «Ήταν μια εκπληκτική μέρ...

Με τη συμμετοχή πλήθος κόσμου διεξήχθη την Κυριακή στο Σύνταγμα η εκδήλωση Live Well Event, από την NN Hellas.

«Ήταν μια εκπληκτική μέρα που είδαμε το Σύνταγμα να γεμίζει με χαμόγελα για να γιορτάσουμε για τρίτη χρονιά το Live Well Event», δήλωσε η Καρίνα Περέιρα, διευθύντρια μάρκετινγκ της ΝΝ Hellas, μιλώντας στο news.gr.

«Είναι μια διοργάνωση της ING που τώρα λέγεται NN Hellas που γιορτάζουμε την υγεία, την ευεξία και την πρόνοια και φυσικά τη μετονομασία της εταιρείας», πρόσθεσε, ενώ χαρακτήρισε «εκπληκτική» τη συγκεκριμένη ημέρα καθώς «το Σύνταγμα γέμισε με χαμόγελα και πολλές πορτοκαλί μπλούζες». 

«Είχαμε παιδικές δραστηριότητες, ήρθαν πολλές οικογένειες να μας τιμήσουνε που ήθελαν να τρέξουν, να περπατήσουνε και να κάνουνε ποδήλατο, γιατί τον αθλητισμό πρέπει να τον αγκαλιάζουμε από μικρή ηλικία», σημείωσε μεταξύ άλλων η κα Περέιρα.

Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις που η Καρίνα Περέιρα έκανε στο φακό του news.gr

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση