GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το twitter αφαίρεσε τις φωτογραφίες του όμηρου εισαγγελέα

Η υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης Twitter συμμορφώθηκε με το αίτημα της τουρκικής κυβέρνησης για την αφαίρεση φωτογραφικού υλικού ενός Τ...

Το twitter αφαίρεσε τις φωτογραφίες του όμηρου εισαγγελέα
Η υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης Twitter συμμορφώθηκε με το αίτημα της τουρκικής κυβέρνησης για την αφαίρεση φωτογραφικού υλικού ενός Τούρκου εισαγγελέα, ο οποίος κρατείτο όμηρος από ενόπλους και έχασε τη ζωή του κατά την επιχείρηση διάσωσης, δήλωσε σήμερα στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς Τούρκος αξιωματούχος.
Νωρίτερα και με αφορμή την δημοσιοποίηση των φωτογραφιών, ένας Τούρκος εισαγγελέας διέταξε την απαγόρευση της πρόσβασης σε Twitter, Facebook και YouTube. Ο ίδιος αξιωματούχος δήλωσε ότι η απαγόρευση αυτή πρόκειται να αρθεί εφόσον το Twitter συμφώνησε να αφαιρέσει τις φωτογραφίες από τον ιστότοπό του.
«Η απαγόρευση πρόκειται να αρθεί εντός ολίγων λεπτών. Οι χρήστες σε όλη την Τουρκία θα είναι σε θέση εντός μίας ώρας να συνδεθούν με το Twitter», δήλωσε ο αξιωματούχος στο Ρόιτερς.
Οι τουρκικές αρχές είχαν προχωρήσει νωρίτερα στην απαγόρευση της πρόσβασης σε 166 ιστότοπους οι οποίοι είχαν μεταδώσει την φωτογραφία του εισαγγελέα Σελίμ Κιράζ, ο οποίος σκοτώθηκε κατά την επέμβαση της αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση