GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κοντονής ρίχνει γέφυρες στην UEFA

Κατά μια μέρα παρατείνεται η αγωνία για την αποφυγή του διεθνούς αποκλεισμού της Ελλάδας. Ο Τζάνι Ινφαντίνο μετέθεσε για την Τετάρτη τη...

Ο Κοντονής ρίχνει γέφυρες στην UEFA

Κατά μια μέρα παρατείνεται η αγωνία για την αποφυγή του διεθνούς αποκλεισμού της Ελλάδας. Ο Τζάνι Ινφαντίνο μετέθεσε για την Τετάρτη την άφιξή του στην Αθήνα, καθώς θα παραβρεθεί σήμερα στην κηδεία της μητέρας του Μισέλ Πλατινί, στη Γαλλία.

Ο γενικός γραμματέας της UEFA θα έρθει με μια μέρα καθυστέρηση για να συναντηθεί με τον Σταύρο Κοντονή για να διαπιστωθεί αν μπορεί να βρεθεί μια κοινά αποδεκτή λύση και να μην υπάρξουν κυρώσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τα μηνύματα είναι, μετά από καιρό, αισιόδοξα. Ο Σταύρος Κοντονής έδειξε χθες, την πρώτη μέρα διαβούλευσης για το νομοσχέδιο στην επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων της Βουλής, διαλλακτικός. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως από το Μαξίμου υπάρχει εντολή στον υφυπουργό να κάνει ό,τι μπορεί για να αποφευχθεί η απομόνωση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο κ. Κοντονής παρουσιάζεται, λοιπόν, διατεθειμένος να κάνει υποχωρήσεις, αλλά μέχρι ποιο σημείο φτάνουν αυτές και αν θα είναι αρκετές για να "καλύψουν" την UEFA θα φανεί στη συνάντηση που θα έχει την Τετάρτη με τον κ. Ινφαντίνο.

Το έδαφος προετοιμάζεται ήδη... Από χθες έχουν αρχίσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας επαφές μεταξύ του υφυπουργού και του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Γκιρτζίκη, ο οποίος αναμένεται να είναι επίσης παρών στη συνάντηση με το... νούμερο "2" της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Στόχος των ζυμώσεων αυτών είναι να υπάρξει συμφωνία σε μια σειρά από ζητήματα, όπως τους αθλητικούς δικαστές, τη δυνατότητα της κυβέρνησης να επιβάλει πρόστιμα ή άλλες ποινές αλλά και να επιβάλει αναβολές, όπως και τη διατύπωση των ορίων στις αρμοδιότητες της κυβέρνησης, ώστε να μη θεωρείται πως παραβιάζεται το αυτοδιοίκητο.

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση