GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πραγματικότητα οι φωνητικές κλήσεις από το Whatsapp

Το WhatsApp είχε αφήσει να εννοηθεί ότι θα επιτρέπει στους χρήστες του να κάνουν δωρεάν κλήσεις ο ένας στον άλλον, στις αρχές του περασ...

Πραγματικότητα οι φωνητικές κλήσεις από το Whatsapp

Το WhatsApp είχε αφήσει να εννοηθεί ότι θα επιτρέπει στους χρήστες του να κάνουν δωρεάν κλήσεις ο ένας στον άλλον, στις αρχές του περασμένου έτους. Τώρα, οι χρήστες Android συσκευών έχουν πρόσβαση σε υπηρεσία φωνητικών κλήσεων, η οποία αναμένεται να είναι διαθέσιμη σύντομα και στους χρήστες iOS.

Η τελευταία έκδοση της δημοφιλούς εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων έχει ακόμη πιο ξεκάθαρη διάταξη, με τρία tabs για τις επαφές, τις συνομιλίες και τις κλήσεις (contacts, chats, calls).

Οι χρήστες κάνουν κλικ στο κουμπί των «κλήσεων» και επιλέγουν μια επαφή για να κάνουν τηλεφωνική κλήση σε κάποιο φίλο τους χωρίς κανένα κόστος.

Η υπηρεσία, όπως διευκρινίζει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, λειτουργεί μόνο μεταξύ των χρηστών του WhatsApp και βασίζεται στη σύνδεση στο διαδίκτυο.

Η ενημέρωση της εφαρμογής δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη από την εταιρεία, ωστόσο χρήστες της εφαρμογής έχουν ανεβάσει αναρτήσεις στο Twitter, επιβεβαιώνοντας τη νέα εμφάνιση στις Android συσκευές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση