GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με ελληνικούς υπότιτλους: Δείτε ολόκληρη την εκπομπή του γερμανικού ZDF που σπάει κόκαλα για την ελληνική κρίση!

Την Δευτέρα, το απόσπασμα της εκπομπής του ZDF, δηλαδή του δεύτερου καναλιού της Γερμανικής κρατικής τηλεόρασης που αφορούσε τις πολεμικ...

Την Δευτέρα, το απόσπασμα της εκπομπής του ZDF, δηλαδή του δεύτερου καναλιού της Γερμανικής κρατικής τηλεόρασης που αφορούσε τις πολεμικές αποζημιώσεις, είχε κάνει τον γύρο της Ευρώπης αν όχι του κόσμου, εγείροντας θετικά σχόλια από τη μεριά των Ελλήνων και όσων τάσσονται κατά της συνέχισης της πολιτικής λιτότητας στην Ευρωζώνη.
Το απόσπασμα προέρχεται από την εκπομπή "Η Τρόικα στην Ελλάδα" που μέσα στα 50 λεπτά διάρκειας της στοχεύει να ενημερώσει τους Γερμανούς πολίτες σχετικά με το απεχθές χρέος της χώρας μας και τους τόκους που έχουν μέχρι σήμερα πληρωθεί.
Με χιουμοριστικό τρόπο το κοινό μαθαίνει πως η Γερμανία εν τέλει κερδίζει από την κρίση που "ταΐζει" με περαιτέρω λιτότητα ενώ τα περιβόητα "πακέτα βοήθειας" δεν είναι τίποτα άλλο από από δάνεια για τη σωτηρία των τραπεζών που τα πληρώνουν οι Έλληνες με τεράστιο κόστος.
Στην εκπομπή του Die Anstalt συμμετέχει και ο Αργύρης Σφουντούρης από το Δίστομο, οι γονείς και αρκετοί συγγενείς του οποίου εκτελέστηκαν από τους Γερμανούς.
Το γέλιο του πρώτου μέρους με την τρόικα να κάνει κουμάντο στην ταβέρνα "Διόνυσος", διαδέχθηκε η συγκίνηση όταν ο κ. Σφουντούρης κέρασε ούζο τους Γερμανούς και συστήθηκε:
"Ονομάζομαι Αργύρης Σφουντούρης και είμαι το αγόρι της φωτογραφίας", εξιστορώντας τη σφαγή στο Δίστομο. Ο δημιουργός του σκετς, Κλάους φον Βάγκνερ, ευχαρίστησε θερμά το κοινό, ενώ έστειλε τις ευχαριστίες του και στα ελληνικά, μιας και το συγκεκριμένο επεισόδιο έτυχε μεγάλης προβολής και στα ελληνικά ΜΜΕ.
View image on Twitter
Efharisto para poli! http://m.kurier.at/kultur/medien/die-anstalt-griechenland-clip-wird-zum-viralen-erfolg/122.614.600 
Ολόκληρη η εκπομπή με υπότιτλους:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση