GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φυλάκιση 12 μηνών στον Παναγιώταρο

Ένοχος σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών καταδικάστηκε σήμερα Πέμπτη ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος, κατηγορούμενος για τη συκ...

Ένοχος σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών καταδικάστηκε σήμερα Πέμπτη ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος, κατηγορούμενος για τη συκοφαντική δυσφήμιση του πρώην περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού.
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής είχε εμφανιστεί λίγες μέρες πριν τις εκλογές του Μαΐου 2014 στο τηλεοπτικό κανάλι "Κόντρα' στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα και είχε αποκαλέσει τον Σγουρό "άνθρωπο του Μπόμπολα" και "διαπλεκόμενο".
Ο Παναγιώταρος δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο ενώ ο Σγουρός καταθέτοντας υποστήριξε ότι οι επίδικες τηλεοπτικές δηλώσεις του χρυσαυγίτη βουλευτή προσέβαλαν την τιμή και την υπόληψη του και έγιναν για λόγους πολιτικούς προκειμένου να τον πλήξουν προεκλογικά.
Ο εισαγγελέας του Α΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας, είχε ζητήσει να επιβληθεί στον Ηλ. Παναγιώταρο ποινή φυλάκισης 8 μηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση