GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προθεσμία για τις 15 Μαΐου στον "εγκέφαλο" της μεταφοράς δύο τόνων ηρωίνης με το «Noor 1»

Προθεσμία για να απολογηθεί στις 15 Μαΐου πήρε ο επιχειρηματίας και πρώην ποδοσφαιρικός παράγοντας (Α.Κ) που κατηγορείται ως "εγκέφα...

Προθεσμία για να απολογηθεί στις 15 Μαΐου πήρε ο επιχειρηματίας και πρώην ποδοσφαιρικός παράγοντας (Α.Κ) που κατηγορείται ως "εγκέφαλος" για τη μεταφορά δύο τόνων ηρωίνης με το πλοίο «Noor 1» το καλοκαίρι του 2014 και ο οποίος είχε κληθεί σήμερα από τον ανακριτή.

Νέα επιβαρυντική μαρτυρία σε βάρος του δόθηκε το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης όταν στη νέα απολογία της η σύζυγος του πλοιοκτήτη του «Noor 1» εμφάνιζε τον πρώην παράγοντα ΠΑΕ της Αττικής ότι είχε όλη την ευθύνη για το ταξίδι του πλοίου με την ηρωίνη από τον Περσικό στην Ελευσίνα και συμπλήρωσε ότι δεν προχώρησε νωρίτερα σε σχετικές αποκαλύψεις επειδή πίστευε ότι ο εν λόγω επιχειρηματίας θα τη βοηθούσε να απεμπλακεί.

Ενδιαφέρον έχει ότι ο επιχειρηματίας συνοδευόταν ενώπιον του ανακριτή από δύο πολύ γνωστούς δικηγόρους, τον Τ. Μιχαλόλια και τον Ι. Ηρειώτη, ενώ δεν αναμένεται να δοθεί άλλη προθεσμία για την απολογία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση