GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επεισόδια στις φυλακές Κορυδαλλού – Πληροφορίες για 2 νεκρούς

Αιματηρά επεισόδια στις φυλακές Κορυδαλλού. Κρατούμενοι στην τρίτη πτέρυγα των φυλακών έχουν συμπλοκή μεταξύ τους. Δυο κρατούμενοι είνα...

Επεισόδια στις φυλακές Κορυδαλλού – Πληροφορίες για 2 νεκρούς

Αιματηρά επεισόδια στις φυλακές Κορυδαλλού. Κρατούμενοι στην τρίτη πτέρυγα των φυλακών έχουν συμπλοκή μεταξύ τους. Δυο κρατούμενοι είναι νεκροί από τη συμπλοκή, και οι δύο Πακιστανικής υπηκοότητας, 35 και 30 ετών αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, κοινή ομάδα από Άραβες και Αλβανούς κρατούμενους επιτέθηκαν υπό αδιευκρίνιστη αιτία κατά Πακιστανών και από τη συμπλοκή, εκτός των δύο νεκρών έχουν τραυματιστεί άλλα 21 άτομα εκ των οποίων τα 4 σοβαρά.

Οι δυο ομάδες επιτέθηκαν η μια στην άλλη με αυτοσχέδια αιχμηρά όπλα, μαχαίρια και σίδερα. Η συμπλοκή ξέσπασε στη Γ' πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού λίγο πριν τις 20:00 και λίγο πριν κλείσουν οι πόρτες των κελιών. Η συμπλοκή κράτησε περίπου μισή ώρα. 

Τρεις από τους κρατούμενους που έχουν τραυματιστεί νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στο Κρατικό της Νίκαιας, ενώ οι υπόλοιποι έχουν μεταφερθεί στο Τζάνειο Νοσοκομείο.

Στις φυλακές Κορυδαλλού βρίσκεται ο ΓΓ Σωφρονιστικής Πολιτικής, Ε. Φυτράκης, προκειμένου να διαπιστώσει το περιστατικό ενώ διατάσσεται και έρευνα για τις συνθήκες υπό τις οποίες ξέσπασε η συμπλοκή. 

Έξω από τον Κορυδαλλό υπάρχουν ομάδες των ΜΑΤ και άλλων δυνάμεων επέμβασης, ωστόσο ακόμη δεν έχει χρειαστεί να επέμβουν. Οι φύλακες έχουν βάλει τους κρατουμένους και πάλι στα κελιά τους. 

 

Φωτογραφίες Γιάννης Κέμμος

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση