GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πανελλαδικές 2015-Νεοελληνική Γλώσσα: Εμείς και οι αρχαίοι χώροι θέασης

 "Εμείς και οι αρχαίοι χώροι θέασης και ακρόασης" καλείται το κείμενο της Νεοελληνικής Γλώσσας και από τους υποψηφίους ζητείτ...

Πανελλαδικές 2015-Νεοελληνική Γλώσσα: Εμείς και οι αρχαίοι χώροι θέασης
 "Εμείς και οι αρχαίοι χώροι θέασης και ακρόασης" καλείται το κείμενο της Νεοελληνικής Γλώσσας και από τους υποψηφίους ζητείται να γράψουν 500-600 λέξεις για τον τρόπο αξιοποίησης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Να εξηγήσουν, δηλαδή, γιατί το κοινό και οι νέοι πρέπει να προσεγγίσουν αυτούς τους χώρους.
 
 
 
Δείτε το θέμα της Νεοελληνικής Γλώσσας
 
 
Aρχίζει σήμερα, Δευτέρα, ο μαραθώνιος των Πανελλαδικών Εξετάσεων για 105.000 υποψηφίους που θα διεκδικήσουν μία από τις 68.345 θέσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση (44.200 στα Πανεπιστήμια και 24.145 στα ΤΕΙ).
Οι εξετάσεις των υποψηφίων των ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Β΄), ξεκινούν με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας, και θα ολοκληρωθούν την Τρίτη 2 Ιουνίου, με το μάθημα επιλογής των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας.
 
Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα 17 έως και 24 Ιουνίου. Η Υγειονομική Εξέταση και Πρακτική Δοκιμασία των υποψηφίων για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) θα διεξαχθεί από 15 Ιουνίου ως και 26 Ιουνίου. Τέλος, οι επαναληπτικές Πανελλαδικές εξετάσεις των ΓΕΛ θα αρχίσουν την Τρίτη 9 Ιουνίου.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, τα θέματα των πανελλαδικών εξετάσεων θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση