GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξιχνιάστηκε η απαγωγή 23χρονου από τα Εξάρχεια

Στη σύλληψη 8 ατόμων προχώρησε η αστυνομία για την απαγωγή ενός 23χρονου στις 14 Μαΐου στα Εξάρχεια. Η απαγωγή έγινε κατά τη διάρκεια...

Εξιχνιάστηκε η απαγωγή 23χρονου από τα Εξάρχεια
Στη σύλληψη 8 ατόμων προχώρησε η αστυνομία για την απαγωγή ενός 23χρονου στις 14 Μαΐου στα Εξάρχεια. Η απαγωγή έγινε κατά τη διάρκεια συνάντησης για αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών.
Σε βάρος των 8 συλληφθέντων (που είναι ηλικίας από 19 έως 28 ετών) σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αρπαγής, της ληστείας, της απόπειρας εκβίασης και της πρόκλησης σωματικών βλαβών κατά συναυτουργία και κατά συρροή και παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Συνελήφθη ένας 27χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ στις 15-5-2015 το πρωί μετά από συντονισμένη επιχείρηση στο Ζεφύρι, ο οποίος από κοινού με άλλους τέσσερις ημεδαπούς ΡΟΜΑ, ηλικίας 19, 24, 26 και 28 ετών καθώς και άλλους επτά (7) άγνωστους συνεργούς του κρατούσαν τον 23χρονο ημεδαπό χωρίς τη θέλησή του ασκώντας σωματική βία και απαιτώντας από μέλη της οικογένειάς του το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ για την απελευθέρωσή του. Επίσης, συνελήφθη και ο 23χρονος, ο οποίος είχε συναντηθεί με τους ανωτέρω με σκοπό την μεσολάβηση σε αγοραπωλησία ναρκωτικών.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, το 23χρονο θύμα είχε μεταβεί βραδινές ώρες της 13-5-2015, στην περιοχή των Εξαρχείων, για να μεσολαβήσει σε αγοραπωλησία ποσότητας ναρκωτικών ουσιών μεταξύ αλλοδαπών υπηκόων Αλβανίας και ημεδαπών ΡΟΜΑ.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, εμφανίσθηκαν τρία άγνωστα άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και αφού πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό και με την απειλή πιστολιών αφαίρεσαν από τους ημεδαπούς ΡΟΜΑ το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ.
Στη συνέχεια, θεωρώντας ότι ο 23χρονος «μεσολαβητής» ήταν υπεύθυνος για τη ληστεία, οι εν λόγω ημεδαποί τον επιβίβασαν, χωρίς τη θέλησή του, σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και τον μετέφεραν σε οικία στην περιοχή του Ζεφυρίου. Από εκεί επικοινώνησαν με άτομα του φιλικού και του οικογενειακού του περιβάλλοντος, απαιτώντας να τους καταβάλλουν το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ για να τον ελευθερώσουν.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση