GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ στην Ξάνθη από βουτιά θανάτου 25χρονου

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Ξάνθης από τη βουτιά θανάτου ενός 25χρονου από τον 4ο όροφο οικοδομής που βρίσκεται επί της οδού Δαγκλ...

Σοκ στην Ξάνθη από βουτιά θανάτου 25χρονου Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Ξάνθης από τη βουτιά θανάτου ενός 25χρονου από τον 4ο όροφο οικοδομής που βρίσκεται επί της οδού Δαγκλή το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ο άτυχος νέος επέλεξε να αυτοκτονήσει στο Εμπορικό Κέντρο, όπου διατηρεί δικηγορικό γραφείο ο πατέρας του, πέφτοντας στο κενό και μάλιστα στο ίδιο ακριβώς σημείο στο οποίο πριν από 2 περίπου χρόνια είχε αυτοκτονήσει ο 16χρονος Παντελής, γιος επίσης δικηγόρου σύμφωνα με το thrakitoday.com.

Ο 25χρονος Χ.Τ. έγινε αντιληπτός από περαστικούς που έσπευσαν να τον βοηθήσουν διαπιστώνοντας πως είχε ακόμη σφυγμό. Στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε ένα ασθενοφόρο που παρέλαβε τον άτυχο νέο μέσα από ένα λουτρό αίματος και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Ξάνθης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στο σημείο έσπευσε και η Αστυνομία, η οποία αρχικά απέκλεισε την περιοχή ενώ διενεργεί προανάκριση για τις συνθήκες και τα αίτια κάτω από τα οποία σημειώθηκε η πτώση.

Ο νεαρός πριν ανέβει στον 4ο όροφο βρέθηκε σε γειτονικό καφέ της οδού Δαγκλή, ενώ φαίνεται πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστοι οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση