GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποινή αποκλεισμού 8 μηνών στον Γκιστ για χρήση ινδικής κάνναβης

Με ποινή αποκλεισμού για οκτώ μήνες τιμωρήθηκε τελικά ο Τζέιμς Γκιστ, λόγω χρήσης ινδικής κάνναβης! Ο αθλητικός δικαστής ανακοίνωσε σήμ...

Ποινή αποκλεισμού 8 μηνών στον Γκιστ για χρήση ινδικής κάνναβης

Με ποινή αποκλεισμού για οκτώ μήνες τιμωρήθηκε τελικά ο Τζέιμς Γκιστ, λόγω χρήσης ινδικής κάνναβης! Ο αθλητικός δικαστής ανακοίνωσε σήμερα την τιμωρία του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ, ο οποίος θα μπορεί να επιστρέψει πλέον στη δράση τον Δεκέμβριο του 2015! 

Κι αυτό γιατί η «καμπάνα» αρχίζει να μετρά απ' την μέρα που λήφθηκε το πρώτο δείγμα. Δηλαδή στις 5 Απριλίου... Υπενθυμίζεται πως ο άσος του Παναθηναϊκού υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο με τους πρωταθλητές μεσούσης της σεζόν και μένει να φανεί ποια είναι η πρόθεση της ΚΑΕ για το μέλλον της συνεργασίας τους. 

Διότι αφενός ο Γκιστ «κρέμασε» την ομάδα στο φινάλε της φετινής χρονιάς, αφετέρου οι πρωταθλητές υποχρεούνται να τον στερηθούν και στο πρώτο μισό της επόμενης. Αφού, λοιπόν, βάλουν τα δεδομένα στη... ζυγαριά, θα αποφασιστεί για το αν ο αγαπημένος της εξέδρας θα συνεχίσει στο σύλλογο -παίζοντας από Δεκέμβρη και μετά- ή θα υπάρξει λύση συμβολαίου. 

Η ανακοίνωση του αθλητικού δικαστή: 

«Στον Gist James, καλαθοσφαιριστή της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, επιβάλλονται οι ακόλουθες ποινές, για χρήση της απαγορευμένης διεγερτικής ουσίας της Δ9-τετραυδροκανναβινόλης (κανναβινοειδές), 11-Νορ-Δ9-τετραυδροκανναβινόλης -9-καρβολικού οξέως, ήτοι για παράβαση άρθρων 128Β, 128Γ, 128Ζ παρ. 1 α΄, 3, 4 και 128Η παρ. 2.1 στοιχ. β, δ, ε, στ και ζ του νόμου 2725/1999, τα οποία προστέθηκαν με τα άρθρα 58 και 59 του νόμου 3057/2002, σε συνδυασμό με το άρθρο 99 του Πειθαρχικού Κανονισμού της Ε.Ο.Κ. και το άρθρου 10.7.1 του ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΝΤΟΠΙΝΓΚ της FIBA όπως ισχύει: 

α. Προσωρινή απαγόρευση συμμετοχής σε κάθε είδους αθλητικές συναντήσεις και διοργανώσεις όλων των αθλημάτων για οκτώ (8) μήνες, από την ημερομηνία λήψης του Α΄ δείγματος (5-4-2015). 

β. Στέρηση κάθε είδους παροχών και ευεργετημάτων της Πολιτείας και των αθλητικών Ομοσπονδιών και των τυχόν φορολογικών απαλλαγών, καθώς επίσης και διακοπή τυχόν υποτροφίας που έχει χορηγηθεί για χρονικό διάστημα ένος (1) έτους, από την ημερομηνία λήψης του Α΄ δείγματος. 

γ. Επιστροφή κάθε οικονομικής παροχής που τυχόν του δόθηκε από την ημέρα τέλεσης της παράβασης. 

δ. Χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000,00) ΕΥΡΩ. 

ε. Έκπτωση και αποκλεισμός από συμμετοχή σε διοίκηση, όργανο ή επιτροπή οποιουδήποτε αθλητικού φορέα ή σωματείου αθλητών για δύο (2) χρόνια».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση