GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

80 χιλιάδες πύραυλοι της Χεζμπολά, έτοιμοι να κάνουν σκόνη το Ισραήλ!

« Αν το Ισραήλ κινηθεί στο ελάχιστο εναντίον του Ιράν, θα εξαφανίσουμε τη...

«Αν το Ισραήλ κινηθεί στο ελάχιστο εναντίον του Ιράν, θα εξαφανίσουμε τη...
Χάιφα και το Τελ Αβίβ... Είναι έτοιμοι για εκτόξευση 80.000 νπύραυλοι της Χεζμπολά στο Λίβανο»... ο Yahya Rahim Safavi, στρατιωτικός σύμβουλος του Ali Khamenei και συνέχισε: «Το Ισραήλ δεν αποτελεί κανένα πρόβλημα για εμάς... Το Ιράν είναι τόσο ισχυρό που μπορεί να τους λιώσει αιφνιδίως... Το Ισράηλ δεν έχει δείξει ακόμη την στρατιωτική του ισχύ...».
Η επίσημη δήλωση έγινε μετά τις δηλώσεις του ισραηλινού υπουργού άμυνας Moshe Yaalon, που απείλησε να "κτυπήσει το Ιράν, όπως έκαναν οι αμερικανοί στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι" και αυτές οι δηλώσεις βρίσκουν τεράστια απήχηση στα ΜΜΕ του Ιράν.
Μάλιστα, ο μόνιμος εκπρόσωπος του Ιράν στον ΟΗΕ Gholam-Ali Khoshrou, τόνισε ότι οι δηλώσεις του ισραηλινού υπουργού αποτελούν πιστοποίηση για κατοχή πυρηνικών όπλων εκ μέρους του Ισραήλ.
Οι δηλώσεις του Yahya Rahim Safavi, γίνονται ακριβώς την περίοδο έντασης στον Περσικό Κόλπο, με τά τις επιθέσεις της Σαουδικής Αραβίας και άλλων αραβικών δικτατορικών καθεστώτων εναντίον της Υεμένης, με την υποστήριξη του Ισραήλ.
Για το "sibilla" ΟΜΑΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση