GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απάντηση του υπουργού για τα 80.000 ευρώ

Η εφημερίδα «Μακεδονία», επικοινώνησε με τον υπουργό ο οποίος φέρεται να έβγαλε στο εξωτερικό το ποσό των 80.000 ευρώ τον Μάρτιο. Ο ίδιος, ζ...

Η απάντηση του υπουργού για τα 80.000 ευρώ

Η εφημερίδα «Μακεδονία», επικοινώνησε με τον υπουργό ο οποίος φέρεται να έβγαλε στο εξωτερικό το ποσό των 80.000 ευρώ τον Μάρτιο. Ο ίδιος, ζήτησε επιτακτικά να μην αναφερθεί το όνομά του.

Στην απάντηση που έδωσε για το επίμαχο ζήτημα, ανέφερε ότι σε διάστημα πριν μπει στην κυβέρνηση, προέβη σε μεταφορά χρημάτων προς το εξωτερικό χωρίς όμως να δώσει περισσότερα στοιχεία.

Στην επισήμανση της εφημερίδας, ότι το ερώτημα δεν αφορά χρήματα που αποκτήθηκαν κατά το μακρινό παρελθόν απάντησε ότι και η σύζυγός του κινεί χρήματα αλλά όπως είπε ούτε ξέρει τι κάνει η συζυγός του. 

«Δεν υπάρχει λογαριασμός στο Λουξεμβούργο» είπε χαρακτηριστικά, ενώ τόνισε ότι η κόρη του θα σπουδάσει στο εξωτερικό και ότι είναι εύλογο κάποια χρήματα να χρειαστούν για να κάνει τις σπουδές της.

Τέλος, αφού διέψευσε το δημοσίευμα απείλησε ότι θα στραφεί δικαστικά εναντίον της εφημερίδας αν δημοσιοποιηθεί το όνομά του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στην επικοινωνία του με την εφημερίδα ο Υπουργός παραδέχθηκε ότι δούλευε το 1992 στο Βέλγιο και ότι προφανώς είχε τραπεζικές συναλλαγές την περίοδο εκείνη, άλλα όχι την περίοδο Υπουργίας του.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση