GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο υπουργός διαψεύδει για τα 80.000 ευρώ και δεν θέλει να δημοσιευτεί το όνομά του...

Σε διάψευση του δημοσιεύματος της εφημερίδας Θεσσαλονίκη, ότι μετέφερε 80.000 ευρώ στο εξωτερικό, φέρεται να προχώρησε ο καταγγελόμενος α...

Σε διάψευση του δημοσιεύματος της εφημερίδας Θεσσαλονίκη, ότι μετέφερε 80.000 ευρώ στο εξωτερικό, φέρεται να προχώρησε ο καταγγελόμενος αναπληρωτής υπουργός σε επικοινωνία του με την εφημερίδα Μακεδονία. Ο ίδιος φέρεται να απειλεί με μηνύσεις εάν δημοσιευθεί το όνομά του.

Η κυβέρνηση ζήτησε τη Δευτέρα από την εφημερίδα να δημοσιοποιήσει το όνομα του αναπληρωτή υπουργού, διαφορετικά -όπως τονίστηκε- θα πρόκειται για μια πρακτική «που ξεπερνάει τα όρια της χυδαίας προβοκάτσιας».

Σύμφωνα με τον «Μικροπολιτικό» των Νέων, η κίνηση εκ μέρους της κυβέρνησης έγινε μετά τη διαβεβαίωση που παρείχε σε συνεργάτες του πρωθυπουργού ο αναπληρωτής υπουργός πως τα στοιχεία που παρουσιάζονται στο δημοσίευμα δεν ευσταθούν. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι ούτε το ποσό του εμβάσματος είναι ακριβές, ούτε κυρίως η χρονική περίοδος που έγινε η συναλλαγή.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι η ενέργεια έγινε τον Ιανουάριο (όταν δεν είχε κυβερνητικό πόστο), με ένα μικρότερο ποσό και σε λογαριασμό όχι στο Λουξεμβούργο, αλλά σε άλλη χώρα, βορειότερα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Μακεδονία την Τρίτη, η εφημερίδα επικοινώνησε με τον εν λόγω αναπληρωτή υπουργό, ο οποίος διέψευσε τις καταγγελίες και ζήτησε να μην δημοσιοποιηθεί το όνομά του, αλλιώς θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να έχει δηλώσει, «η σύζυγος του κινεί χρήματα και ούτε ο ίδιος γνωρίζει τι κάνει εκείνη». Φέρεται να διαβεβαιώνει, πάντως, ότι από τότε που είναι ο ίδιος μέλος της κυβέρνησης «δεν υφίστανται τέτοιες μετακινήσεις χρημάτων, ούτε υπάρχει λογαριασμός στο Λουξεμβούργο.»

Σχολιάζοντας το δημοσίευμα της εφημερίδας Θεσσαλονίκη, ο εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης ζήτησε τη Δευτέρα να υπάρξει ενημέρωση αν ισχύουν οι αναφορές που θέλουν κυβερνητικό στέλεχος με αρμοδιότητες στην οικονομία να έχει βγάλει χρήματά του στο εξωτερικό, αφ' ότου ανέλαβε κι ενώ ασκεί καθήκοντα. Ζήτησε, δε, να μάθει τι θα πράξει η κυβέρνηση εάν το δημοσίευμα ισχύει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση