GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Βρώμικη προβοκάτσια" καταγγέλλει το Μαξίμου για το θέμα του υπουργού με τα 80.000 ευρώ...

Την έντονη αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου προκάλεσε το  νέο δημοσίευμα, αυτή τη φορά της εφημερίδας «Μακεδονία», για τα περί μεταφοράς χρ...

Την έντονη αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου προκάλεσε το  νέο δημοσίευμα, αυτή τη φορά της εφημερίδας «Μακεδονία», για τα περί μεταφοράς χρημάτων στο εξωτερικό από μέλος της κυβέρνησης.
«Από ό,τι φαίνεται η "δημοσιογραφική" χυδαιότητα δεν έχει όρια» σημείωσαν κυβερνητικές πηγές, κατηγορώντας το εκδοτικό συγκρότημα «Μακεδονία-Θεσσαλονίκη» ότι συνεχίζει «τη βρώμικη προβοκάτσια με δήθεν πληροφορίες για αναπληρωτή Υπουργό που μετέφερε 80.000 ευρώ τον Μάρτιο σε τράπεζα του Λουξεμβούργου».
Οι ίδιες πηγές έκαναν λόγο για προβοκάτσιες και συκοφαντίες που δεν γίνονται ανεκτές στη Δημοκρατία και έθεσαν το εξής ερώτημα προς την εφημερίδα: «Έχει ή δεν έχει στοιχεία για μεταφορά 80.000 ευρώ τον Μάρτιο σε τράπεζα του Λουξεμβούργου από εν ενεργεία αναπληρωτή Υπουργό της κυβέρνησης;»
Όπως τόνισαν, αν έχει στοιχεία να τα δημοσιοποιήσει άμεσα, διότι, όπως σημειώνουν,αν τα στοιχεία είναι αληθή δεν έχει να φοβηθεί απολύτως τίποτα γιατί δεν υπάρχουν νομικές συνέπειες από την δημοσιοποίηση της αλήθειας, αντίθετα είναι υποχρέωση του Τύπου.
Πρόσθεσαν πως αν δεν έχει, οφείλει να ανασκευάσει το δημοσίευμα με τη σαφή διατύπωση «δεν έχουμε στοιχεία για αναπληρωτή Υπουργό που μετέφερε 80.000 ευρώ τον Μάρτιο στο Λουξεμβούργο».
«Αν το εκδοτικό συγκρότημα δεν πράξει ένα από τα δύο είναι υπόλογο για αισχρή προβοκατόρικη και συκοφαντική επίθεση κατά της κυβέρνησης» κατέληξαν οι πηγές της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση