GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Δημήτρης Μάρδας απαντά στο δημοσίευμα για τα 80.000 ευρώ

Στο δημοσίευμα της Bild το οποίο φέρει τον ίδιο να έχει βγάλει στο εξωτερικό 80.000 ευρώ κατά τον μήνα Μάρτιο απάντησε δημόσια ο αναπλη...

Ο Δημήτρης Μάρδας απαντά στο δημοσίευμα για τα 80.000 ευρώ

Στο δημοσίευμα της Bild το οποίο φέρει τον ίδιο να έχει βγάλει στο εξωτερικό 80.000 ευρώ κατά τον μήνα Μάρτιο απάντησε δημόσια ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας.

Όπως ανέφερε πρόκειται για συκοφαντική δυσφήμιση και διέψευσε το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας. Ο ίδιος μάλιστα τόνισε ότι έστειλε κάποια χρήματα στο εξωτερικό για το μεταπτυχιακό της κόρης του αλλά ήταν πολύ λιγότερα.

"Έστειλα κάποια πολύ λίγα χρήματα στο εξωτερικό γιατί ήταν να φύγει η κόρη μου να κάνει μεταπτυχιακό", είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 και υπογράμμισε ότι αυτή η κίνηση δεν ήταν προς το Λουξεμβούργο.

Μάλιστα όπως ανέφερε θα στραφεί για συκοφαντική δυσφήμιση κατά παντός που χρησιμοποιεί το όνομά του για αυτή την υπόθεση.

Ο κ. Μάρδας επεσήμανε ότι δεν υπάρχει παραμικρή κίνηση προς οποιαδήποτε τράπεζα του εξωτερικού τονίζοντας ότι θα καταθέσει στο Μέγαρο Μαξίμου αντίγραφα των κινήσεων του λογαριασμού του στη Eurobank από τον Ιανουάριο και μετά.

"Έχω ζητήσει βεβαίωση από την τράπεζα να φαίνεται ότι δεν υπάρχει τέτοια κίνηση", είπε ο κ. Μάρδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση