GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Airbus Ισπανία: Οι δοκιμαστικές πτήσεις του Α400Μ θα συνεχιστούν

Ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός όμιλος αεροδιαστημικής, η Airbus, ανακοίνωσε σήμερα ότι οι δοκιμαστικές πτήσεις του στρατιωτικού αεροσκάφους ...

Airbus Ισπανία: Οι δοκιμαστικές πτήσεις του Α400Μ θα συνεχιστούν
Ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός όμιλος αεροδιαστημικής, η Airbus, ανακοίνωσε σήμερα ότι οι δοκιμαστικές πτήσεις του στρατιωτικού αεροσκάφους A400M θα συνεχιστούν σύμφωνα με το πρόγραμμα, εκτός αν προκύψουν στοιχεία που θα απαιτήσουν τη διακοπή τους.
Ένα αεροσκάφος A400M το οποίο επρόκειτο να παραδοθεί στην Τουρκία συνετρίβη χθες σε ένα χωράφι βόρεια του αεροδρομίου της Σεβίλλης, στην Ισπανία, στη διάρκεια δοκιμαστικής πτήσης, σκοτώνοντας τέσσερα από τα έξι μέλη του πληρώματος – ήταν η πρώτη φορά που συνετρίβη ένα από τα νέα αεροσκάφη της Airbus.
Εκπρόσωπος του τομέα Άμυνας και Διαστήματος της Airbus δήλωσε στο πρακτορείο Reuters πως η επόμενη δοκιμαστική πτήση, η οποία έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στην Τουλούζη, στη Γαλλία, μεθαύριο Τρίτη θα προχωρήσει κανονικά όπως έχει σχεδιαστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση