GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φήμες θέλουν την Apple να αγοράζει την Blackberry

Η Apple εξετάζει το ενδεχόμενο να εξαγοράσει την Blackberry. Αυτό αναφέρουν φήμες που όπως υποστηρίζουν η Apple επιδιώκει να κατακτήσει...

Φήμες θέλουν την Apple να αγοράζει την Blackberry

Η Apple εξετάζει το ενδεχόμενο να εξαγοράσει την Blackberry. Αυτό αναφέρουν φήμες που όπως υποστηρίζουν η Apple επιδιώκει να κατακτήσει περαιτέρω την αγορά της κινητής τηλεφωνίας, αναφέρει σε άρθρο της η ιστοσελίδα τεχνολογίας The Inquirer.

Όπως αναφέρεται στο άρθρο, η κίνηση αυτή δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη καθώς το τελευταίο διάστημα η Blackberry αντιμετωπίζει δυσκολίες στην αγορά των smartphones, αφού το μερίδιο της εταιρείας στην αγορά καταγράφει συρρίκνωση.

Σύμφωνα με έκθεση που αναρτήθηκε στο Yahoo Finance, η Apple έχει πλήρη γνώση της δυσχερούς κατάστασης της Blackberry και πιθανόν σχεδιάζει να κλείσει μια συμφωνία προτού η εταιρεία καταρρεύσει.

Ωστόσο, οι φήμες αυτές δεν έχουν επιβεβαιωθεί από επίσημες πηγές και για το λόγο αυτόν θεωρούνται ακόμα ανυπόστατες.

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια, ότι η Apple δεν είναι η πρώτη μεγάλη τεχνολογική εταιρεία για την οποία υπάρχουν φήμες ότι ενδιαφέρεται να αγοράσει την Blackberry. Νωρίτερα φέτος, κυκλοφόρησαν πληροφορίες ότι και η Samsung ενδιαφερόταν επίσης να εξαγοράσει την εταιρεία, ενώ η Intel, η Google καθώς και η Lenovo θεωρούνταν στο παρελθόν υποψήφιοι αγοραστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση