GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ξέφυγε" ο Αντετοκούνμπο και… αποβλήθηκε - BINTEO

Οι "Ταύροι" αγρίεψαν και ισοπέδωσαν τους Μπακς μέσα στο… σπίτι τους. Ο Ντέρικ Ρόουζ και η παρέα του μετέτρεψαν σε... πάρτι τον 6ο ...

Ξέφυγε ο Αντετοκούνμπο και… αποβλήθηκε - BINTEO

Οι "Ταύροι" αγρίεψαν και ισοπέδωσαν τους Μπακς μέσα στο… σπίτι τους. Ο Ντέρικ Ρόουζ και η παρέα του μετέτρεψαν σε... πάρτι τον 6ο αγώνα της σειράς, επικράτησαν με το εντυπωσιακό 120-66 και με 4-2 νίκες προκρίθηκαν στα ημιτελικά της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Καβαλίερς του Λεμπρόν Τζέιμς με μειονέκτημα έδρας.

Οι Μπουλς ήταν σαρωτικοί και με πέντε παίκτες να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων έφτασαν με τον πλέον επιβλητικό τρόπο στην πρόκριση. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε μέχρι το φινάλε της δεύτερης περιόδου καθώς λίγο πριν το ημίχρονο έκανε σκληρό φάουλ στο Μάικ Ντανλίβι και αποβλήθηκε αφού οι διαιτητές τον χρέωσαν με αντιαθλητικό φάουλ δεύτερου βαθμού.

Η κόντρα μεταξύ των δύο παικτών κρατάει μέρες αφού σε προηγούμενο ματς είχαν πάλι επεισόδιο μετά από διεκδίκηση ενός ριμπάουντ. Πλέον, ο Γιάννης κινδυνεύει από το NBA με 1-2 αγωνιστικές. «Αυτό που έκανε δεν ήταν τόσο έξυπνο. Πάντως για αυτόν ήταν ένα ακόμη μάθημα», τόνισε ο προπονητής των Μπακς, Τζέισον Κιντ, για την ενέργεια του Αντετοκούνμπο.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση