GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ερωτήματα για τους τραυματίες από τη πυρκαιά στα ΕΛΠΕ...

Παρακολούθησα με αγωνία και θλίψη τα όσα συνέβησαν με τη πυρκαιά στα ΕΛΠΕ, και τις ελλείψεις της εταιρείας , τις καταγγελίες από τους εργ...

Παρακολούθησα με αγωνία και θλίψη τα όσα συνέβησαν με τη πυρκαιά στα ΕΛΠΕ, και τις ελλείψεις της εταιρείας , τις καταγγελίες από τους εργαζόμενους   αλλά το  καίριο ερώτημα μου είναι το εξή:ς Πριν μερικά χρόνια έγιναν   τα  εγκαίνια παρουσία του τότε πρωθυπουργού Καραμανλή και της δωρήτριας κ Μ.Λάτση  για την ειδική και πρότυπη  μονάδα εγκαυμάτων στο Θριάσιο Νοσοκομείο.
   . Μετά βέβαια πολλά ακούστηκαν για την πορεία  της  λειτουργίας της μονάδας. .Έρχεται όμως  να επιβεβαιώσουν αυτά  με άσχημο μάλιστα τρόπο  το τραγικό δυστύχημα των ΕΛΠΕ.
  Αφού λοιπόν υπάρχει  πρότυπη Μονάδα Εγκαυμάτων στο Θριάσιο Νοσοκομείο,  πολύ κοντά στο σημείο του δυστυχήματος γιατί κάποιοι από τους τραυματίες  περιφερόντουσαν σε άλλες Εντατικές Νοσοκομείων και μάλιστα πιο μακριά από το τόπο της πυρκαγιάς και σε μη ειδικές μονάδες  ;   Μήπως λοιπόν η περίφημη αυτή Μονάδα αφέθηκε στη τύχη της από τους δωρητές και ουσιαστικά τώρα υπολειτουργεί και οι γιορτές ήταν μόνο κυριολεκτικά για τα μάτια του κόσμου;.
 Ένας σκεπτόμενος αναγνώστης....

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση