GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαρουφάκης: Οι φήμες για παραίτησή μου είναι πρόωρες

Αινιγματικός ήταν ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης, σε tweet του γραμμένο στα αγγλικά, με το οποίο σχολιάζει τη ρήξη στις σχέ...

Βαρουφάκης: Οι φήμες για παραίτησή μου είναι πρόωρες

Αινιγματικός ήταν ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης, σε tweet του γραμμένο στα αγγλικά, με το οποίο σχολιάζει τη ρήξη στις σχέσεις του με το Μέγαρο Μαξίμου και την πιθανότητα παραίτησής του. 

Όπως ο ίδιος αναφέρει σε ανάρτησή του «Οι φήμες περί επικείμενης παραίτησής μου (για πολλοστή φορά) είναι χονδροειδώς πρόωρες».

Ο ίδιος παρά τις ενστάσεις από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για την κ. Παναρίτη η επιμονή του κ. Βαρουφάκη την έστειλε στο ΔΝΤ γεγονός που προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις στους κόλπους της κυβέρνησης.

Στην σχετική συζήτηση που έγινε με τα άλλα μέλη του οικονομικού επιτελείου για την τοποθέτηση στο ΔΝΤ συμφώνησε ο κ. Γιώργος Σταθάκης ενώ διαφώνησε ο κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο κ. Γιάννης Δραγασάκης ο οποίος όπως διέρρευσε από το γραφείο του είπε ότι «είναι αδύνατο να στηρίξω πολιτικά την υποψηφιότητα Παναρίτη και δεν μπαίνω στη διαδικασία των στοιχείων του βιογραφικού της». Παρόλα αυτά ο κ. Βαρουφάκης πήρε την απόφαση να την διορίσει και μάλιστα στην αρχή του τριημέρου. 


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση