GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση Μάρδα...

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση των χρημάτων που έβγαλε στο εξωτερικό ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δ. Μάρδας, καθώς ενώ μέχρι πρότινος...

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση των χρημάτων που έβγαλε στο εξωτερικό ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δ. Μάρδας, καθώς ενώ μέχρι πρότινος υποστήριζε ότι έβγαλε 40.000 ευρώ κι όχι 80.000 ευρώ (όπως έλεγε το δημοσίευμα της Θεσσαλονίκης και η Bild) το Νοέμβριο, τώρα υποστηρίζει ότι η κίνηση του λογαριασμού έγινε Φεβρουάριο.
Σε τηλεφωνική του παρέμβαση κατά τη διάρκεια της εκπομπής Online στο Mega, o κ. Μάρδας ισχυρίστηκε ότι έβγαλε στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Βέλγιο 30-40.000 ευρώ όταν ήταν ακόμη εκτός κυβέρνησης, προσδιορίζοντας τη χρονική περίοδο πάρα πολύ κοντά στον Φλεβάρη, αντίθετα με όσα ισχυριζόταν την Τρίτη όταν και τόνιζε ότι η μεταφορά είχε γίνει τον Οκτώβρη-Νοέμβρη.
Όπως ανέφερε, «τα όσα διαδραματίστηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι άγρια συκοφάντηση, αύριο όλοι οι βουλευτές θα έχουν βεβαίωση, η οποία αποδεικνύει πως δεν έχω βγάλει ούτε ένα ευρώ στο εξωτερικό και δει 80.000 όταν ήμουν υπουργός καθώς επίσης και πως δεν έχω κανένα λογαριασμό στο Λουξεμβούργο. Τα 30- 40 χιλιάδες ευρώ που έβγαλα ήταν όσο ήμουν εκτός κυβέρνησης, μερικές μέρες πριν φύγει η κόρη μου στο εξωτερικό, κοντά στο Φλεβάρη. Η κόρη μου βέβαια δεν πέρασε τις εξετάσεις, όπως περιμέναμε, παρέμεινε στην Ελλάδα και θα πάει λίγο καιρό. Και φυσικά δεν είναι χρήματα που δεν έχω δηλωμένα στο πόθεν έσχες».
Πρόσθεσε μάλιστα ότι δεν επιδίωξε να «παρκάρει» τα χρήματά του και ότι αν ήθελε να κάνει κάτι τέτοιο θα τα έστελνε σε χώρα με ΑΑΑ όπως η Γερμανία ή το Λουξεμβούργο, όχι στο Βέλγιο.
Ως κοροϊδία - όπως είπε ο ίδιος - εξέλαβε τους ισχυρισμούς του υπουργού ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εξέφρασε την απορία του: «Μου λέτε ότι συνέπεσε 2-3 μέρες προ των εκλογών, ξέροντας όλοι ότι θα κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ, να βγάλετε τα λεφτά στο Βέλγιο, χωρίς να ξέρετε αν θα περάσει η κόρη σας;».

1 σχόλιο

  1. Εξακολουθείτε να επιμένετε στην μαλακία αυτή;
    Σοβαρευτείτε επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση