GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο μέτωπο! Επίθεση Κωνσταντόπουλου στον Πανούση...

Το περιοδικό Unfollow δημοσιεύει επιστολή από τον δικηγόρο του φωτορεπόρτερ Μάριου Λώλου, Νίκο Κωνσταντόπουλο, σχετικά με τη συνέντευξη ...

Το περιοδικό Unfollow δημοσιεύει επιστολή από τον δικηγόρο του φωτορεπόρτερ Μάριου Λώλου, Νίκο Κωνσταντόπουλο, σχετικά με τη συνέντευξη του Αναπληρωτή Υπουργού Δημόσιας Τάξης Γιάννη Πανούση στο UNFOLLOW Μαΐου που κυκλοφορεί. Αναφέρει συγκεκριμένα:
Λάβαμε και δημοσιεύουμε την ακόλουθη επιστολή από τον δικηγόρο του φωτορεπόρτερ Μάριου Λώλου, Νίκο Κωνσταντόπουλο, σχετικά μετη συνέντευξη του Αναπληρωτή Υπουργού Δημόσιας Τάξης Γιάννη Πανούση στο UNFOLLOW Μαΐου που κυκλοφορεί. Έχει προηγηθεί ηεπιστολή του Μάριου Λώλου και το ενημερωτικό σημείωμα της αστυνομίας από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Η επιστολή του κ. Κωνσταντόπουλου έχει ως εξής:

«Το ενημερωτικό σημείωμα της 12/02/2015, που επέδειξε ο κ. Αναπληρωτής Υπουργός κατά τη συνάντησή του με εσάς, όσο και κατά τη συνάντησή σου με τον κ. Λώλο», όπως επιβεβαιώνει και η συνεργάτιδά του κ. Τζουμερκιώτη με το από 08/05.2015 σχετικό, δεν αφορά στην υπόθεση του βαρύτατου τραυματισμού του κ. Μάριου Λώλου, που έγινε τον Απρίλιο του 2012, αλλά σε άλλη υπόθεση με κατηγορουμένους δεκαοχτώ (18) αστυνομικούς με άλλες κατηγορίες για γεγονότα της 28-29 Ιουνίου 2011. Με την υπόθεση αυτή δεν έχει καμμία σχέση ο Μάριος Λώλος ως παθών και πολιτικός ενάγων.

Είναι απορίας άξιο προς τι η σύγχυση, όταν μάλιστα δι’ αυτού του τρόπου στρεβλώνεται η αληθής και αντικειμενική ενημέρωση. Προκαλεί δυσάρεστη έκπληξη η ευκολία, με την οποία η Υπηρεσία ενημερώνει παραπλανητικά τον Υπουργό κι εκείνος υιοθετεί και προβάλλει αυτούς τους ανυπόστατους ισχυρισμούς, ενώ με ένα τηλεφώνημα συνεργάτη του θα μάθαινε την πραγματική κατάσταση και δεν θα είχαν θέση σχόλια κατά των υπερασπιστών.

Ως συνήγορος πολιτικής αγωγής του κ. Λώλου, που έχω διοριστεί με τη σχετική μήνυση, σας ενημερώνω ότι η ποινική δικογραφία (υπό στοιχεία ΕΓ 33-13/183), που έχει σχηματιστεί για το αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης με μηνυτή τον Μάριο Λώλο κατά παντός υπευθύνου, εκκρεμεί από 21/11/2014 στον 23οΤακτικό Ανακριτή Αθηνών, για κύρια ανάκριση, όπως και επισήμως προκύπτει από την υπ’ αριθμ. Πρωτ. 546/15 σχετική βεβαίωση του Ανακριτικού Τμήματος.

Αθήνα, 13/05/2015

Με εκτίμηση,
Νίκος Α. Κωνσταντόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση