GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι κόντρες της Ζωής και μια παλιά ιστορία με τον Σπ. Σαγιά...

Κανένας δεν έχει καταλάβει γιατί η Ζωή “κοντράρει” την τοποθέτηση του Λάμπη Ταγματάρχη στην ΕΡΤ. Απόφαση του πρωθυπουργού είναι και, λογι...

Κανένας δεν έχει καταλάβει γιατί η Ζωή “κοντράρει” την τοποθέτηση του Λάμπη Ταγματάρχη στην ΕΡΤ. Απόφαση του πρωθυπουργού είναι και, λογικά, θα περίμεναν όλοι ότι η κα Κωνσταντοπούλου, η οποία υποδείχθηκε, επίσης, από τον πρωθυπουργό για την Προεδρία της Βουλής, θα στήριζε την επιλογή του κ. Τσίπρα. Πλην, όμως, η κα Πρόεδρος διέψευσε τους πάντες κάνοντας το αντίθετο ακριβώς.

Γιατί, όμως; Ο “κοριός” που έχω τοποθετήσει στο Μαξίμου (όπως θα έλεγε και ο Βαρουφάκης για να συγκαλύψει την ενέργειά του να υποκλέψει τις συνομιλίες στο eurogroup της Ρίγας) με πληροφορεί ότι τον κ. Ταγματάρχη πρότεινε στον κ. Τσίπρα ο γραμματέας του υπουργικού Συμβουλίου Σπύρος Σαγιάς, κάποια στιγμή που δεν πρόσεχε κανένας, ψιθυρίζοντας το όνομα στο αυτί.

Ο κ. Τσίπρας, αφού συμβουλεύτηκε τον παππού των παιδιών του, τον Αλέκο Φλαμπουράρη, έδωσε την έγκρισή του. Θα ρωτήσετε, ίσως, γιατί ο πρωθυπουργός συμβουλεύτηκε τον “παππού”. Απάντηση: πρώτον, διότι τον συμβουλεύεται και για το παραμικρό. Δεύτερο, διότι ο κ. Φλαμπουράρης γνωρίζει τον κ. Σαγιά εδώ και κάποιες δεκαετίες, όταν ο παππούς είχε αναλάβει έργα της ΕΥΔΑΠ, επί ΠΑΣΟΚ, για τα οποία είχαν κατατεθεί ενστάσεις από άλλες κατασκευαστικές εταιρίες. Την υπόθεση ανέλαβε, τότε, για λογαριασμό της εταιρίας του “παππού”, όπως λένε οι πληροφορίες, το δικηγορικό γραφείο του κ. Σαγιά. Κάποιοι, υποστηρίζουν, μάλιστα, ότι από εκεί άρχισε η σταδιοδρομία του σημερινού γραμματέα του υπουργικού Συμβουλίου στον τομέα των δημοσίων συμβάσεων, όπου, όπως είναι γνωστό, διακινούνται πολλά χρήματα.

Η στήλη διαθέτει, εκτός του “κοριού” και πράκτορες, παντού. Ένας από αυτούς, χωρίς να καταλάβω το λόγο, με πληροφόρησε ότι αναζητά την πιθανότητα να έχουν έρθει, στο παρελθόν, σε αντιπαράθεση, για θέματα δημοσίων συμβάσεων, τα γραφεία του Σπύρου Σαγιά, από τη μία και του Νίκου Κωνσταντόπουλου από την άλλη, ή και με το γραφείο της νυν Προέδρου. Αλλιώς, όπως μου είπε, δεν μπορεί να εξηγήσει την κόντρα… για έναν ταγματάρχη. Αν ήταν στρατηγός, υποστηρίζει, θα μπορούσε να εξηγηθεί με κάποια ευκολία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση