GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άδοξο φινάλε για τον Αντετοκούνμπο και την παρέα του

Με το χειρότερο τρόπο ολοκληρώθηκε μια σπουδαία σεζόν για τους Μπακς και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Οι Μπουλς ήταν σαρωτικοί στο πέρασμά...

Άδοξο φινάλε για τον Αντετοκούνμπο και την παρέα του

Με το χειρότερο τρόπο ολοκληρώθηκε μια σπουδαία σεζόν για τους Μπακς και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Οι Μπουλς ήταν σαρωτικοί στο πέρασμά τους από το Μιλγουόκι, διέλυσαν τα «ελάφια» με 120-66 και με 4-2 πέρασαν στα ημιτελικά της Ανατολής όπου θα συναντήσουν τους Καβαλίερς με μειονέκτημα έδρας.

Ο 20χρονος άσος αποβλήθηκε στο φινάλε της δεύτερης περιόδου (και με τη διαφορά ήδη στους 33), όταν έπεσε με φόρα πάνω στον Μάικ Ντανλίβι που επιχειρούσε τρίποντο. Οι διαιτητές έκριναν το φάουλ αντιαθλητικό δευτέρου βαθμού κι απέβαλαν τον Έλληνα διεθνή, που κινδυνεύει με 1-2 αγωνιστικές από το ΝΒΑ. Ο Giannis φάνηκε να έχει προηγούμενα με τον Ντανλίβι, ο οποίος αργότερα μέσα στο ματς είχε επεισόδιο και με τον Μάικλ Κάρτερ-Γουίλιαμς.

«Αυτό που έκανε δεν ήταν τόσο έξυπνο. Πάντως για αυτόν ήταν ένα ακόμη μάθημα», είπε ο κόουτς Τζέισον Κιντ για τον Αντετοκούνμπο. «Ο Ντανλίβι τα έβαλε με τους κατάλληλους παίκτες μας, τους νεαρούς, και δυστυχώς για μας τους επηρέασε και έχασαν την ψυχραιμία τους. Σίγουρα θα μάθουν από αυτό», πρόσθεσε ο βετεράνος σέντερ της ομάδας, Ζάζα Πατσούλια.

Πάντως κατάφερε να πετύχει 20 πόντους και μαζί με τον Πάου Γκασόλ που είχε 19, τον Τζίμι Μπάτλερ που είχε 16 και τον Ντέρικ Ρόουζ που είχε 15, οδήγησαν τους «ταύρους» στην πρόκριση. 

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση