GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ασχοληθείτε με την ΕΡΤ κι αφήστε το ΤΑΙΠΕΔ να το καταπιεί όλα...

Maroupa Eirini Μέγα θέμα η τοποθέτηση κάποιου στην κρατική τηλεόραση!! Όλοι αυτοί που το ανακηρύξει σε μέγα θέμα μέσα απο τη Βουλή και έ...

Maroupa Eirini

Μέγα θέμα η τοποθέτηση κάποιου στην κρατική τηλεόραση!!
Όλοι αυτοί που το ανακηρύξει σε μέγα θέμα μέσα απο τη Βουλή και έξω απο τη Βουλή ξεχνούν ότι ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΧΩΡΙΣ την παραμικρή αντίρρηση την ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ ΜΕ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΤΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΕ ΚΑΙ ΕΤΑΔ ΑΕ δηλαδή όλα όσα ανήκουν στο δημόσιο θάλασσες κορφοβούνια και ακίνητα να ΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ. Επίσης δεν άκουσα καμία αρνητική γνώμη απο αυτούς για την αξιοποίηση, έτσι λέμε στην Ελλάδα το ξεπούλημα, ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ, μιας περιουσίας στην οποία κανείς τοκογλύφος δεν μπορεί να βάλει χέρι, και που περιλαμβάνεις γαιες, θάλασσες, βοσκοτόπια, απίστευτα ακίνητα!
Όσο για τους άλλους που καμία σημάσια δεν έδωσαν σε όλα αυτά, δυο κατηγορίες. ΜΜΕ πουλημένων υπαλλήλων που εξυπηρετούν τους υπονομευτές αυτού του κράτους και έθνους απο 30ετιας και ηλίθιοι, που τους φαίνεται εξαιρετικά σημαντικό το αν τον λένε έτσι η αλλιώς τον διευθυντή, όταν στην κυβερνητική πλειοψηφία έχουν Τζάκρη των τριών μνημονίων και υπουργό γαπ, που πάντως το σερί της σαν τον άφωνη δεν το χαλάει, μνημόνιο θα ξαναψηφίσει, Μαρδα,σπιρτζη σημιτιγαποπαιδα, Βαρουφάκη και άλλους ων Ουκ εςτιν αριθμός, όλο το βαθύ ΠΑΣΟΚ!!!
Ασχοληθείτε αγαπητοί με την ΕΡΤ, κι αφήστε το ταιπεδ να το καταπιεί μαζί με παράκτιο μέτωπο και ΕΤΑΔ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΙ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ. Ξέρετε, το ταιπεδ που θα καταργουσατε και ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΑΤΕ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση