GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Εύθραυστη" νίκη για τη Γιουβέντους κόντρα στη Ρεάλ

Ανοιχτούς λογαριασμούς εν όψει του επαναληπτικού της Μαδρίτης άφησαν Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης, με την ιταλική ομάδα να παίρνει τη ...

Ανοιχτούς λογαριασμούς εν όψει του επαναληπτικού της Μαδρίτης άφησαν Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης, με την ιταλική ομάδα να παίρνει τη νίκη με το “εύθραυστο” 2-1.

Η Γιουβέντους μπήκε δυνατά στο ματς και κατάφερε να πετύχει ένα γρήγορο γκολ στο 8ο λεπτό με τον Μοράτα από κοντά, μετά από σουτ του Τέβες και απόκρουση του Κασίγιας, όμως οι “μερένγκες” απάντησαν στο 24' με κεφαλιά του Ρονάλντο, μετά από σέντρα του Χάμες Ροντρίγκες, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Τελικά η Γιουβέντους πήρε τη νίκη με 2-1 χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τέβες στο 57', ένα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Καρβαχάλ.

Πλέον, στον επαναληπτικό του Σαντιάγο Μπερναμπέου η Γιουβέντους καλείται να μη χάσει, ή έστω να χάσει με ένα γκολ διαφορά και σκορ μεγαλύτερο του 2-1 (3-2, 4-3 κλπ) για να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση στον τελικό του Champions League.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση