GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγελάδες και πρόβατα προσφέρει στον Ομπάμα, για να παντρευτεί την κόρη του...

Δικηγόρος από την Κένυα προτίθεται να δώσει στον Μπαράκ Ομπάμα 50 αγελάδες, 70 πρόβατα και 30 κατσίκες ως προίκα, για παντρευτεί την 16χ...

Δικηγόρος από την Κένυα προτίθεται να δώσει στον Μπαράκ Ομπάμα 50 αγελάδες, 70 πρόβατα και 30 κατσίκες ως προίκα, για παντρευτεί την 16χρονη κόρη του Μάλια.
Ο νεαρός δικηγόρος Φέλιξ Κιπρόνο εξήγησε στην εφημερίδα The Nairobian ότι «ενδιαφέρεται» για την πρωτότοκη κόρη του Αμερικανού Προέδρου από το 2008, τότε που ήταν σε εξέλιξη η προεκλογική εκστρατεία του Μπάρακ Ομπάμα.
''Για να σας τα πω όλα, δεν έχω βγει με καμία από τότε και δεσμεύτηκα να της είμαι πιστός. Το είπα στην οικογένειά μου και είναι έτοιμοι να με βοηθήσουν''συνέχισε.
Ο Φέλιξ ελπίζει ότι ο πρόεδρος Ομπάμα θα συνοδεύεται από τη Μάλια όταν θα επισκεφθεί την Κένυα, τον Ιούλιο, καθώς σχεδιάζει να ζητήσει τότε το χέρι της. 
Ο πατέρας του προέδρου των ΗΠΑ ήταν Κενυάτης ενώ η γιαγιά του, η οποία έχει ξεπεράσει τα 90, ζει ακόμη και σήμερα στο Κογκέλο, στη δυτική Κένυα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση