GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Βαρουφάκης πετά το μπαλάκι για λύση στους...δανειστές

Στο θέμα της διαπραγμάτευσης με τους ξένους δανειστές αναφέρθηκε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης. "Η κυβέρνηση έχει κάν...

Ο Βαρουφάκης πετά το μπαλάκι για λύση στους...δανειστές

Στο θέμα της διαπραγμάτευσης με τους ξένους δανειστές αναφέρθηκε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης.

"Η κυβέρνηση έχει κάνει ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν. Ορατή η λύση αρκεί να υπάρξει πολιτική βούληση των δανειστών", υπογράμμισε ο υπουργός Οικονομικών μιλώντας νωρίτερα στον ραδιοφωνικό σταθμό "Κόκκινο" και τον Κώστα Αρβανίτη.

Ενόψει της σημερινής συνεδρίασης του Eurogroup, ο κ. Βαρουφάκης τόνισε ότι "η κυβέρνηση δεν πρόκειται να υπογράψει συμφωνία που δεν θα δίνει προοπτική εξόδου από τη κρίση, που δεν θα αντιμετωπίζει τα μεγάλα θέματα του χρέους της ανεργίας και της ύφεσης".

Χρειαζόμαστε -επισήμανε- ο υπουργός Οικονομικών, πολιτική αναδιανομής του εισοδήματος, μετατόπιση των βαρών της κρίσης από τους ώμους των πολλών σε εκείνους που έπρεπε να σηκώσουν το βάρος.

Τέλος, εμφανίστηκε επιφυλακτικός ως προς την άμεση χαλάρωση της ασφυξίας που έχει επιβληθεί στην ελληνική οικονομία, προσθέτοντας ότι στόχος είναι η λύση να δοθεί τις επόμενες ημέρες.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση