GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεχντί Αμπέντ

Μία υπόθεση που απασχόλησε τον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι επανέρχεται στο προσκήνιο και δεν είναι άλλη από εκείνη του Μεχντί Α...


Μία υπόθεση που απασχόλησε τον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι επανέρχεται στο προσκήνιο και δεν είναι άλλη από εκείνη του Μεχντί Αμπέντ.

Ο Αλγερινός χαφ έχει χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα της Νιούκαστλ και οι «πράσινοι», σύμφωνα με τη SportDay, παρακολουθούν διακριτική την περίπτωσή του.

Οι «καρακάξες» έχασαν για όγδοο σερί ματς στην Premier League και πλέον βρίσκονται δύο βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού, με τον διεθνή άσο να παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει ξανά στην Ελλάδα και να φορέσει τη φανέλα του «τριφυλλιού».

Ο 23χρονος μέσος μετράει 12 συμμετοχές, οι επτά ήταν ως βασικός, και αν τελικά ο βρετανικός σύλλογος υποβιβαστεί, θεωρείται σίγουρο πως θα αποχωρήσει. Αν τελικά η Νιούκαστλ μείνει στην πρώτη κατηγορία της Αγγλίας, τότε είναι αρκετά πιθανό να έρθει νέος προπονητής που θα θελήσει να «τσεκάρει» από την αρχή τον Αμπέντ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση