GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντιδράσεις για το «Χόλιγουντ Αβραμόπουλου» (που θέλει και κόμμα...) στο συνέδριο της ΚΕΔΕ

Αντιδράσεις για την παρουσία του Δημήτρη Αβραμόπουλου στο συνέδριο της ΚΕΔΕ και κυρίως για το χολιγουντιανού τύπου, όπως χαρακτηρίστηκε α...

Αντιδράσεις για την παρουσία του Δημήτρη Αβραμόπουλου στο συνέδριο της ΚΕΔΕ και κυρίως για το χολιγουντιανού τύπου, όπως χαρακτηρίστηκε από ορισμένες πλευρές, βίντεο-αφιέρωμα στον Έλληνα Επίτροπο, βρέθηκαν στο επίκεντρο της δεύτερης ημέρας του συνεδρίου της ΚΕΔΕ στη Χαλκιδική. Η πιο δεικτική αναφορά ήταν αυτή του επικεφαλής της «Ριζοσπαστικής Αυτοδιοικητικής Πρωτοβουλίας» (ΣΥΡΙΖΑ),Δημήτρη Μπίρμπα ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: «Ήμασταν μάρτυρες μιας χολιγουντιανού τύπου παράστασης για την πολιτική εμφάνιση του κ. Αβραμόπουλου ως αρχηγού πολιτικού κόμματος», ενώ σαφώς ηπιότερος ο επικεφαλής της «Νέας Αυτοδιοίκησης» (Κεντροαριστερά-Ανεξάρτητοι), Γιώργος Ιωακειμίδηςυποστήριξε ότι «η χθεσινή εκδήλωση δεν προσέφερε τίποτα».
Απαντώντας ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης υποστήριξε ότι «ο κ. Αβραμόπουλος είναι ο Επίτροπος της χώρας και μάλιστα για ένα πολύ σημαντικό θέμα όπως η μετανάστευση», προσθέτοντας ότι «στόχος είναι να μπορεί η ΚΕΔΕ να συνδέεται απευθείας με ευρωπαϊκούς θεσμούς».
Να σημειωθεί ότι η παρουσία του Δ. Αβραμόπουλου και κυρίως το βίντεο-αφιέρωμα σε αυτόν αλλά και η παρουσία του περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα προκάλεσαν πολλά σχόλια ανάμεσα και στους «γαλάζιους» δημάρχους. Επίσης δεν πέρασε απαρατήρητο το γεγονός ότι οι τρεις άνδρες (Αβραμόπουλος, Πατούλης, Τζιτζικώστας) είχαν τετ α τετ μετά την εκδήλωση, οδηγώντας ορισμένους δημάρχους να μιλήσουν ακόμη και για προάγγελο νέους κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση