GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η κυβέρνηση επαναπροσλαμβάνει και ο Σόιμπλε ζητά απολύσεις

Μπορεί η κυβέρνηση μέσω του νομοσχεδίου του υπ. Μεταρρύθμισης, Γιώργου Κατρούγκαλου, να σχεδιάζει την επαναπρόσληψη 3.900 δημοσίων υπα...

Η κυβέρνηση επαναπροσλαμβάνει και ο Σόιμπλε ζητά απολύσεις
Μπορεί η κυβέρνηση μέσω του νομοσχεδίου του υπ. Μεταρρύθμισης, Γιώργου Κατρούγκαλου, να σχεδιάζει την επαναπρόσληψη 3.900 δημοσίων υπαλλήλων, ο Γερμανός υπ. Οικονομικών, Β. Σόιμπλε, όμως ζητά... απολύσεις.
Μιλώντας μετά τη χθεσινή συνεδρίαση του ECOFIN, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών ζήτησε "πραγματικές μεταρρυθμίσεις" από την Ελλάδα. "Η Ελλάδα θα πρέπει να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις στους πραγματικούς τομείς: μείωση του κόστους διοίκησης, που έχει να κάνει και με το προσωπικό, μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού συστήματος, δομικές μεταρρυθμίσεις σε, δεν ξέρω κι εγώ…., σε περιορισμούς στην ανταγωνιστικότητα κ.ο.κ, φυσικά είναι και η αγορά εργασίας, και άλλα παρόμοια, η κινητικότητα είναι πολύ μικρή, για να το θέσω φιλικά" δήλωσε ο κ. Σόιμπλε αναφερόμενος ανοικτά σε θέμα απολύσεων.
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, οι δανειστές θεωρούν προσβολή το νομοσχέδιο για τις επαναπρολήψεις στο Δημόσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση