GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ύφεση και έλλειμμα τροχοπέδη στις διαπραγματεύσεις

Οι προβλέψεις των δανειστών για ύφεση και πρωτογενές έλλειμμα προστίθενται πλέον στα προβλήματα της διαπραγμάτευσης με την Ομάδα των Βρυξ...

Ύφεση και έλλειμμα τροχοπέδη στις διαπραγματεύσεις

Οι προβλέψεις των δανειστών για ύφεση και πρωτογενές έλλειμμα προστίθενται πλέον στα προβλήματα της διαπραγμάτευσης με την Ομάδα των Βρυξελλών την ώρα που η Κυβέρνηση πασχίζει να λύσει έστω και πρόσκαιρα το πρόβλημα της ρευστότητας.
Οι απευθείας επαφές του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα και Κορυφαίων Κυβερνητικών στελεχών με την ηγεσία των θεσμών οι οποίες ξεκίνησαν χθες και θα συνεχιστούν σήμερα είναι το αποκορύφωμα της προσπάθειας να ξεπεραστεί η καθυστέρηση της διαπραγμάτευσης και να υπάρξει κάποια απόφαση για την κάλυψη των ταμειακών αναγκών.
Σε αυτή την φάση ο στόχος είναι να υπάρξει μια συμφωνία περισσότερο πολιτική παρά τεχνική ώστε να αποφευχθεί το ατύχημα εντός ή εκτός Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση