GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κοντσίτα: Είμαι θηλυκό στη σκηνή και αρσενικό στην καθημερινή μου ζωή

"Δεν είμαι τρανσέξουαλ, ούτε καν σκέφτομαι να αλλάξω φύλο. Είμαι θηλυκό στη σκηνή και αρσενικό στην καθημερινή μου ζωή" δήλωσε στο...

Κοντσίτα: Είμαι θηλυκό στη σκηνή και αρσενικό στην καθημερινή μου ζωή

"Δεν είμαι τρανσέξουαλ, ούτε καν σκέφτομαι να αλλάξω φύλο. Είμαι θηλυκό στη σκηνή και αρσενικό στην καθημερινή μου ζωή" δήλωσε στο ιταλικό "Vanity Fair" η Κοντσίτα Βουρστ. 

Σε μία εκ βαθέων συνέντευξη η περσινή νικήτρια της Eurovision έδειξε ότι το ρητό "πίσω από κάθε μεγάλο άντρα κρύβεται μια μεγάλη γυναίκα" μπορεί να αναστραφεί και να γίνει "πίσω από μια μεγάλη γυναίκα κρύβεται ένας μεγάλος άντρας". Γιατί η πιο επιτυχημένη drag queen της Ευρώπης, που μπροστά στις κάμερες φοράει τη στολή της Κοντσίτα, όταν τα φώτα σβήνουν γίνεται ξανά ο 26χρονος Τόμας Νόιβιρτ.

"Η ζωή μου είναι τέλεια μοιρασμένη ανάμεσα στην Κοντσίτα και τον Τομ. Το βράδυ, όταν βγάζω την περούκα, τις ψεύτικες βλεφαρίδες και το μακιγιάζ, χαίρομαι που ξαναγίνομαι ένας γκέι άντρας" είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση