GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απρόθυμοι οι Ιρακινοί να πολεμήσουν τους τζιχαντιστές στη Ραμάντι

Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Ας Κάρτερ υποστήριξε ότι οι ένοπλες δυνάμεις του Ιράκ δεν έδειξαν καμία προθυμία να πολεμήσουν τους τζιχαντι...

Απρόθυμοι οι Ιρακινοί να πολεμήσουν τους τζιχαντιστές στη Ραμάντι
Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Ας Κάρτερ υποστήριξε ότι οι ένοπλες δυνάμεις του Ιράκ δεν έδειξαν καμία προθυμία να πολεμήσουν τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους στη μάχη που διεξήχθη για την πόλη Ραμάντι την περασμένη εβδομάδα και ότι οι αμερικανικές δυνάμεις προσπαθούσαν να ενθαρρύνουν τους Ιρακινούς στρατιώτες να εμπλακούν πιο άμεσα στη σύγκρουση.
"Οι ιρακινές δυνάμεις απλώς δεν έδειξαν καμία προθυμία να πολεμήσουν. Έχουμε πρόβλημα με την προθυμία των Ιρακινών να πολεμήσουν το ΙΚ και να αμυνθούν" είπε ο Κάρτερ μιλώντας στην εκπομπή State of the Union του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου CNN. "Υπερείχαν αριθμητικά κατά πολύ των αντίπαλων δυνάμεων και όμως αποχώρησαν από το σημείο", πρόσθεσε.
Ο υπουργός υπογράμμισε ότι οι ΗΠΑ συνεχίζουν τις αεροπορικές επιδρομές εναντίον θέσεων του ΙΚ και ότι παρέχουν στις ιρακινές δυνάμεις εκπαίδευση και εξοπλισμό. "Αν έρθει κάποια στιγμή που θα πρέπει να αλλάξουμε το είδος της υποστήριξης που δίνουμε στις ιρακινές δυνάμεις ασφαλείας, θα κάνουμε αυτήν την εισήγηση", είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση