GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ασυγχώρητη οποιαδήποτε υποχώρηση!" Μίλησε (με υπονοούμενα κατά του Σακελλαρίδη) και η Σακοράφα...

Απάντηση της  Σοφίας Σακοράφα στη Real news για την πορεία των διαπραγματεύσεων. "Η αλήθεια είναι ότι σχετικά με τις διαπραγματεύσε...

Απάντηση της Σοφίας Σακοράφα στη Real news για την πορεία των διαπραγματεύσεων.
"Η αλήθεια είναι ότι σχετικά με τις διαπραγματεύσεις ξέρω ό,τι ξέρετε. Ξέρω ό,τι ξέρει και ο ελληνικός λαός. Παρότι πιστεύω και πάντα τονίζω ότι η κοινωνία για μια αριστερή κυβέρνηση πρέπει να είναι σύμμαχος ενεργός και συμπαραστάτης, ότι το κόμμα και η κοινοβουλευτική ομάδα πρέπει να συμμετέχουν στις διεργασίες, πρέπει δηλαδή όλοι να γνωρίζουν την αλήθεια σε βάθος, κάτι τέτοιο δε συμβαίνει.
Οι διαπραγματεύσεις διεξάγονται εν κλειστώ, η αλήθεια είναι ερμητικά προστατευμένη, ενώ οι διαρροές άκρως ελεγχόμενες.
Θα ήθελα να πιστεύω ότι δε διεξάγονται ερήμην της λαικής εντολής την οποία λάβαμε. Και φυσικά είναι αδιανόητη και ασυγχώρητη οποιαδήποτε υποχώρηση από το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, το οποίο εξαγγείλαμε σαν ελάχιστο πρόγραμμα σωτηρίας του λαού μας.
Καλόπιστα λοιπόν -αλλά όχι αφελώς- μένω στις ερμηνείες του Γαβριήλ Σακελλαρίδη σχετικά με την πορεία των διαπραγματεύσεων."

1 σχόλιο

  1. Δημήτρης Κλ.12 Μαΐ 2015, 7:18:00 μ.μ.

    Δυστυχώς αιθαιροβατεί και η κ. Σακοράφα!
    Οι κανόνες δανεισμού, τόσο των ατόμων, όσο και των Χωρών, είναι αμείλικτοι!
    Εάν δεν επιστρέψεις τα δανεικά, το λιγότερο που χάνεις, εκτός από το ενυπόθηκο ακίνητο, είναι να μη σε ξαναδανείσουν.
    Γιατί, άλλο είναι να σε διευκολύνουν, οι όποιοι δανειστές, στη ρύθμιση π,χ με επιμήκυνση του χρόνου εξόφλησης κλπ. και άλλο να αθετήσεις την υπογραφή σου και να αρνηθείς την επιστροφή των δανείων.
    Το κακό είναι ότι, όταν ο πατριώτης Γ. Παπανδρέου έδινε την άνιση μάχη με τους τότε «τροϊκανούς» ή σήμερα «θεσμούς», στις Κάννες, ήταν απελπιστικά μόνος!
    Δεν είχε τη συμπαράσταση, ούτε της Ν.Δ με τα «ΖΑΠΠΕΙΑ» του κ. Σαμαρά, ούτε του ΣΥΡΙΖΑ με την «ακύρωση του Μνημονίου μένα άρθρο, μένα Νόμο», ούτε καν του αντιπροέδρου και υπουργού οικονομικών της Κυβέρνησής του, κ. Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος, δήθεν για τη σωτηρία της πατρίδας, αλλά σε συνεννόηση με τους Ευρωπαίους, τον υπονόμευσε!
    Και τώρα η άμοιρη πατρίδα, είναι καταδικασμένη να «ζήσει», για μια ακόμη φορά, το διχασμό… και,ελπίζω, όχι την καταστροφή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση