GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η πορεία για την Πρωτομαγιά

Πορεία στην πλατεία Συντάγματος, όταν  ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, ξεκίνησαν εκατοντάδες διαδηλωτές που συμμετείχαν στο συλλαλητή...

Στο Σύνταγμα η πορεία για την Πρωτομαγιά
Πορεία στην πλατεία Συντάγματος, όταν  ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, ξεκίνησαν εκατοντάδες διαδηλωτές που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ για την Εργατική Πρωτομαγιά.
Στην κεφαλή της πορείας ήταν ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης. Στο συλλαλητήριο συμμετείχαν  επίσης, ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Δημήτρης Στρατούλης, ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Νίκος Βούτσης, η περιφερειάχης Αττικής Ρένα Δούρου, ενώ το «παρών» έδωσε και ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος δήλωσε ότι η εργατική τάξη είναι ζωντανή και αναδιοργανώνει τη φωνή της.
Προηγουμένως σε δηλώσεις του από την πλατεία Κλαυθμώνος, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης δήλωσε ότι αγώνας και αντίσταση είναι το φετινό μήνυμα της Εργατικής Πρωτομαγιάς, Σημείωσε, επίσης, ότι η Ελλάδα διαπραγματεύεται σκληρά, ο ελληνικός λαός υποστηρίζει την κυβέρνηση, η οποία θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της, και εκτίμησε ότι η διαπραγμάτευση θα έχει θετική έκβαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση