GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σύλληψη Σουηδού διακινητή μεταναστών στον Έβρο

Συνελήφθη, στον Προβατώνα Έβρου, 28χρονος υπήκοος Σουηδίας διακινητής παράτυπων μεταναστών, εις βάρος του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ...

Σύλληψη Σουηδού διακινητή μεταναστών στον Έβρο
Συνελήφθη, στον Προβατώνα Έβρου, 28χρονος υπήκοος Σουηδίας διακινητής παράτυπων μεταναστών, εις βάρος του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.
Ο συλληφθείς εντοπίστηκε στη διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης των αστυνομικών διευθύνσεων Ορεστιάδας και Αλεξανδρούπολης, ενώ μετέφερε με Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο τέσσερις παράτυπους μετανάστες υπηκόους Συρίας.
Ο 28χρονος δεν υπάκουσε σε σήματα στάσης των αστυνομικών του τμήματος συνοριακής φύλαξης Διδυμότειχου και ανέπτυξε ταχύτητα. Στον Προβατώνα Έβρου, εγκατέλειψε το όχημά του και τράπηκε πεζός σε φυγή, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς που τον καταδίωκαν.
Κατά την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι σε βάρος του δράστη έχει εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, από τις αρχές της Σουηδίας, για διακεκριμένη επίθεση - κακοποίηση, παράνομη απειλή, παρενόχληση, κλοπή, πρόκληση φθοράς και παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.
Στο πλαίσιο διερεύνησης της συγκεκριμένης υπόθεσης προέκυψε επίσης ότι για το παραπάνω όχημα είχε δηλωθεί κλοπή, στις 24 Μαΐου, σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμότειχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση