GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατρούγκαλος: Τρόικα εσωτερικού ΝΔ και Ποτάμι-Βρούτσης: Ντροπή σου – ΒΙΝΤΕΟ

Σφοδρή αντιπαράθεση είχε ο Γιώργος Κατρούγκαλος με τον Γιάννη Βρούτση και τον Σπύρο Λυκούδη με αφορμή την αναφορά του αναπληρωτή υπουργού Δι...

Κατρούγκαλος: Τρόικα εσωτερικού ΝΔ και Ποτάμι-Βρούτσης: Ντροπή σου – ΒΙΝΤΕΟ

Σφοδρή αντιπαράθεση είχε ο Γιώργος Κατρούγκαλος με τον Γιάννη Βρούτση και τον Σπύρο Λυκούδη με αφορμή την αναφορά του αναπληρωτή υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης σε «τρόικα εσωτερικού» κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής του Mega.

Σχολιάζοντας το δημοσίευμα του Der Spiegel αναφορικά με την απαίτηση των θεσμών να μην περάσει το νομοσχέδιο για την επαναπρόσληψη των απολυμένων, ο κ .Κατρούγκαλος είπε πως τέτοιο ζήτημα τέθηκε «μόνο από την τρόικα εσωτερικού, δηλαδή από την Νέα Δημοκρατία και το Ποτάμι», προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση του Γιάννη Βρούτση.

«Κ. Κατρούγκαλε πρέπει να ντρέπεσαι. Θέλω να ζητήσει συγγνώμη», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας ενώ ο κ. Λυκούδης σχολίασε πως δεν επιτρέπεται σε έναν υπουργό να αναφέρεται με τέτοιο τρόπο στα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Δείτε το βίντεο του Mega:

1 σχόλιο

  1. Ο συνδηκαλας Βρουτσης διαφωνεί για την εγχώρια τρόικα;;;;;!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση