GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μπίμπερ απολογείται στη μαμά του για την κακή συμπεριφορά του

Η μητέρα του Τζάστιν Μπίμπερ, Πάττι Μαλέτ, είναι πολύ γνωστή στους φανς του τραγουδιστή. Αποτελεί το στήριγμα του νεαρού σταρ στις περιοδ...

Η μητέρα του Τζάστιν Μπίμπερ, Πάττι Μαλέτ, είναι πολύ γνωστή στους φανς του τραγουδιστή. Αποτελεί το στήριγμα του νεαρού σταρ στις περιοδείες του και έχει εμφανιστεί στις συναυλιακές του ταινίες «Never Say Never» και «Believe», ως η μαμά που μπορεί να κάνει τα πάντα για τον γιο της. Αλλά όπως κάνουν όλες οι καλές μητέρες έτσι και η Πάττι κρατάει τον Τζάστιν υπό έλεγχο όταν αυτός πάει να ξεφύγει. Εξάλλου το 2014 ήταν μία ταραχώδης χρονιά για τον Μπίμπερ, με πολλά πρωτοσέλιδα που σχολίαζαν την κακή του συμπεριφορά, όμως η Πάττι εγγυάται ότι το 2015 θα είναι μια διαφορετική χρονιά για το γιο της.



Με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας ο ποπ σταρ ανέβασε στο ίντερνετ φωτογραφία της μητέρας του με μία εγκάρδια αφιέρωση ευχόμενος η μαμά του να είναι πάντα γερή και συμπονετική μαζί του. Παραδέχτηκε τα πρόσφατα λάθη του λέγοντας ότι «αν δεν υπήρχε αυτή η γυναίκα θα έκανα περισσότερες ηλιθιότητες. Σ αγαπάω και σε ευχαριστώ και να μην σταματήσεις ποτέ να με υποστηρίζεις»

Η καλή επιρροή της Πάττι φάνηκε και στην πρώτη σόλο συναυλία του Τζάστιν στο ετήσιο φεστιβάλ μουσικής Wango Tango. Εκεί ο νεαρός τραγουδιστής παρουσίασε ένα ολοκληρωμένο μουσικό πρόγραμμα και συγκλόνισε το κοινό του όταν ερμήνευσε την επιτυχία του «As Long As You Love Me», καθώς και με το τραγούδι «Where Are ? Now».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση