GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκλείει χρεοκοπία της Ελλάδας ο Γιούνκερ

Απέκλεισε το ενδεχόμενο χρεοκοπίας της Ελλάδας ο Ζαν Κλωντ Γιούνκερ, παρ’ ότι παραδέχτηκε ότι η χώρα έχει πολύ δρόμο ακόμη μπροστά της....

Αποκλείει χρεοκοπία της Ελλάδας ο Γιούνκερ

Απέκλεισε το ενδεχόμενο χρεοκοπίας της Ελλάδας ο Ζαν Κλωντ Γιούνκερ, παρ’ ότι παραδέχτηκε ότι η χώρα έχει πολύ δρόμο ακόμη μπροστά της. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γερμανική εφημερίδα Rheinische Post, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γερμανική εφημερίδα Rheinische Post, πρόσθεσε ότι, αν και ακόμη η Ελλάδα δεν έχει αποσαφηνίσει τις προτάσεις της για μεταρρυθμίσεις, «βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο».

«Η Ελλάδα είναι και παραμένει μέρος της ευρωζώνης» ξεκαθάρισε ο ίδιος, επισημαίνοντας ότι όλες οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις κινούνται προς αυτό τον στόχο.

Παρόλα αυτά ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σημείωσε ότι σε αντάλλαγμα η Ελλάδα πρέπει να τηρήσει τις δεσμεύσεις της απέναντι στο Eurogroup.

Η Αθήνα, πρόσθεσε ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, θα πρέπει, εκτός του να τηρήσει τις δεσμεύσεις της, αναμφισβήτητα να ακολουθήσει μια βιώσιμη και αξιόπιστη δημοσιονομική πολιτική.

Αν πρόκειται να τηρηθούν προεκλογικές δεσμεύσεις, κατέληξε ο ίδιος, θα πρέπει να μπορούν και να χρηματοδοτηθούν αναλόγως.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση