GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πανελλαδικές: Κάθε τεκμηριωμένη απάντηση είναι αποδεκτή

Η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων δεν δημοσιεύει ενδεικτικές απαντήσεις ή άλλες οδηγίες βαθμολόγησης ακολουθώντας την πάγια αρχή της βαθμολ...

Πανελλαδικές: Κάθε τεκμηριωμένη απάντηση είναι αποδεκτή
Η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων δεν δημοσιεύει ενδεικτικές απαντήσεις ή άλλες οδηγίες βαθμολόγησης ακολουθώντας την πάγια αρχή της βαθμολόγησης ότι κάθε τεκμηριωμένη απάντηση είναι αποδεκτή. Τα παραπάνω αναφέρονταν σε απάντηση που είχε δώσει πριν ένα χρόνο  ο τότε Υφυπουργός Παιδείας κ. Κεδίκογλου μετά από σχετική ερώτηση του βουλευτή της Ν.Δ κ. Στύλιου.
 
Ο βουλευτής ζητούσε να μάθει αν το Υπουργείο Παιδείας προτίθεται να προχωρήσει στη δημοσιοποίηση των απαντήσεων των θεμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων όπως συμβαίνει με τα θέματα τα οποία και αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου.
 
Όπως προκύπτει από την απάντηση που είχε δώσει ο τότε υφυπουργός Παιδείας το Υπουργείο δεν προτίθεται να προχωρήσει στη δημοσιοποίηση όχι μόνο των απαντήσεων άλλα και των οδηγιών που στέλνει η Επιτροπή στα Βαθμολογικά Κέντρα.
 
Στο κείμενο του μεταξύ των άλλων αναφέρονταν ότι η ΚΕΕ προχωρά στην αποστολή διευκρινίσεων και οδηγιών προς τα Βαθμολογικά Κέντρα για να εξασφαλιστεί η ομαλή και απρόσκοπτη βαθμολόγηση των γραπτών δοκιμίων και βρίσκεται σε συνεχή επαφή με όλα τα εξεταστικά κέντρα κατά τη διάρκεια των εξετάσεων και με τα Βαθμολογικά Κέντρα κατά τη διάρκεια της βαθμολόγησης, ώστε να επιλύονται άμεσα όλα τα τυχόν προβλήματα ή τυχόν ερωτήματα κατά τη βαθμολόγηση.
 
Καλόγηρος Βασίλειος

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση