GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξέσπασμα μητέρας Φύσσα σε Ρουπακιά: Τι κοιτάς ρε αλητάμπουρα

Για τις 4 Ιουνίου διεκόπη η δίκη  της Χρυσής Αυγής. Στην δικαστική αίθουσα επικράτησε ένταση , αμέσως μετά την τοποθέτηση της υπεράσπι...

Ξέσπασμα μητέρας Φύσσα σε Ρουπακιά: Τι κοιτάς ρε αλητάμπουρα
Για τις 4 Ιουνίου διεκόπη η δίκη  της Χρυσής Αυγής. Στην δικαστική αίθουσα επικράτησε ένταση , αμέσως μετά την τοποθέτηση της υπεράσπισης ότι σήμερα  δεν μπορούν οι συνήγοροι να κάνουν τη δουλειά τους.
Οι συνήγοροι υπεράσπισης, οι οποίοι ζήτησαν να σταματήσουν όπως είπαν οι συνεντεύξεις από την πλευρά της πολιτικής αγωγής και η "αρθρογραφία του μίσους".
"Επειδή αυτή η υπόθεση πρέπει να έχει τη διασφάλιση της ηρεμίας και να προστατεύονται τα δικαιώματα των κατηγορουμένων. Πρωτοφανές επεισόδιο, έβαλε σε ανησυχία  το σύνολο των συνηγόρων, που θέλουν να δηλώσουν ότι σαν ελάχιστη διαμαρτυρία δεν μπορούν να συμμετέχουν τουλάχιστον σήμερα" είπε χαρακτηριστικά ο Τάκης Μιχαλόλιας.
Ακροατήριο: Δεν μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν.
Αγγ. Αγγελέτος (συνήγορος): Οι συνεντεύξεις σε ραδιόφωνα ή τηλεοράσεις υποκινούν κινήσεις όπως τη σημερινή. Βρισκόμαστε σε θέση να κοιτάμε πως θα αποχωρήσουμε με στοιχειώδη ασφάλεια. Να σταματήσουν οι συνεντεύξεις και οι αρθρογραφίες του μίσους
Πρόεδρος: Ήταν ανεπαρκή τα μέτρα ασφαλείας. Λάθος τους.
Ακροατήριο: Λάθος σας... Της Εισαγγελίας λάθος.
Πρόεδρος: Δεν θα υπάρχει από εδώ και πέρα πρόβλημα. Καλά θα ήταν να μην παρακωλύουμε τη διαδικασία και να προχωρούμε.
Τζελλης (δικηγόρος οικογένειας Π. Φύσσα): Ανάλογη ευαισθησία θα περιμέναμε όταν δέρνονταν οι μάρτυρες.
Υπεράσπιση: Αποχωρούμε κυρία πρόεδρε.
Η ένταση συνεχίστηκε και μετά την διακοπή του δικαστηρίου και κάποια στιγμή ο Γιώργος Ρουπακιάς κοίταξε τη μητέρα του Παύλου Φύσσα και αυτή να απαντά:
"Αυτό θέλατε ... Εσείς τις αφαιρείτε τις ζωές και φοβόσαστε. Τί κοιτάς ρε αλητάμπουρα; Δολοφόνοι.  24 άτομα τον κοιτάγατε, όταν τον σκοτώνατε.
Μέλη ακροατηρίου προς συνηγόρους: ποιούς υπερασπίζεσαι; Τους φονιάδες;
Να κατευνάσει τα πνεύματα επιχείρησε  η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάννα Κανέλη η οποία είπε απευθυνόμενη στους συγγενείς του Παύλου Φύσσα. : "Να σπάσετε θέλουν. Άστους να γίνει η δίκη. Θα γίνει. Θα αντέξουμε και θα την κάνουμε. Αυτό θέλουν, να μην γίνει η δίκη... Λογοκρισία θέλουν. Να βουλώσετε τα στόματά σας. Μην τους αφήσετε".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση