GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξιτήριο πήρε η Κέιτ Μίντλετον

Εξιτήριο πήρε το απόγευμα η Κέιτ Μίντλετον από το μαιευτήριο Σεντ Μέρι του Λονδίνου. Λίγο πριν αναχωρήσει, σε μια σύντομη εμφάνιση, η...


Εξιτήριο πήρε το απόγευμα η Κέιτ Μίντλετον από το μαιευτήριο Σεντ Μέρι του Λονδίνου.

Λίγο πριν αναχωρήσει, σε μια σύντομη εμφάνιση, η δούκισσα του Κέμπριτζ παρουσίασε τη νεογέννητη κορούλα της, που κράταγε στην αγκαλιά της, στους δημοσιογράφους οι οποίοι βρίσκονταν έξω από το μαιευτήριο. Στο πλευρό της φυσικά ήταν ο σύζυγός της πρίγκιπας Ουίλιαμ.

H Κέιτ και ο Ουίλιαμ έκαναν μια σύντομη εμφάνιση μαζί με τη νεογέννητη κόρη τους που είχε αποκοιμηθεί στην αγκαλιά της μητέρας της, προκειμένου οι εκατοντάδες φωτογράφοι, εικονολήπτες και δημοσιογράφοι που είχαν συγκεντρωθεί μπροστά από το μαιευτήριο Σεντ Μέρι του Λονδίνου να καταφέρουν να αποτυπώσουν με τις κάμερές τους το πρώτο στιγμιότυπο του βρέφους.

Η δούκισσα του Κέμπριτζ είχε στην αγκαλιά της την πριγκίπισσα, το όνομα της οποίας δεν έχει προς το παρόν γνωστοποιηθεί, η οποία ήταν τυλιγμένη σε μία λευκή κουβερτούλα και φόραγε ένα βρεφικό καπελάκι.

Οι γονείς δεν έκαναν καμία δήλωση.

Οι εικόνες που μετέδιδαν τα ενημερωτικά τηλεοπτικά δίκτυα έκαναν αμέσως το γύρο του κόσμου.

Κατόπιν, το πριγκιπικό ζεύγος της Βρετανίας επέστρεψε για λίγα λεπτά στο μαιευτήριο, ενώ εξήλθε σύντομα από το νοσοκομείο με τον Ουίλιαμ να κρατάει το πορτ μπεμπέ όπου είχαν τοποθετήσει το κοριτσάκι.

Η Κέιτ και ο Ουίλιαμ επιβιβάστηκαν σε μαύρο Range Rover και αναχώρησαν με τη συνοδεία πολλών οχημάτων και μηχανών της Σκότλαντ Γιαρντ, με κατεύθυνση το παλάτι του Κένσινγκτον, όπου διαμένουν στο Λονδίνο.

Νωρίτερα σήμερα ο μεγαλύτερος αδελφός της μικρής πριγκίπισσας, ο Γεώργιος, ηλικίας 21 μηνών, έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στον περίβολο του μαιευτηρίου, ενώ χαιρέτισε τους δημοσιογράφους σηκώνοντας το χέρι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση