GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: Το αποχαιρετιστήριο γκολ του Λοντ πριν έρθει στην Ελλάδα

Με τον καλύτερο τρόπο «αποχαιρέτησε» την Ελσίνκι και με τις καλύτερες προδιαγραφές έρχεται στον Παναθηναϊκό! Την ώρα που την Τετάρτη ...

ΒΙΝΤΕΟ: Το αποχαιρετιστήριο γκολ του Λοντ πριν έρθει στην Ελλάδα
Με τον καλύτερο τρόπο «αποχαιρέτησε» την Ελσίνκι και με τις καλύτερες προδιαγραφές έρχεται στον Παναθηναϊκό! Την ώρα που την Τετάρτη ο Ρόμπιν Λοντ αναμένεται στην χώρα μας για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, σήμερα βρήκε δίχτυα.

Στο 65’, λοιπόν, ο 22χρονος Φινλανδός του… τριφυλλιού σκόραρε με κοντινή κεφαλιά- δείγμα του ότι το ‘χει το γκολ- και χάρισε το τρίποντο της νίκης στους πρωταθλητές της χώρας του, με το πρώτο του τέρμα στην τρέχουσα κούρσα.

Υπενθυμίζεται πως υπάρχει οριστική συμφωνία ανάμεσα σ’ όλες τις πλευρές, με τον διεθνή μέσο να ταξιδεύει για Ελλάδα σε δύο μέρες, στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, θα γυρίσει στην πατρίδα του προκειμένου να μαζέψει τα προσωπικά του αντικείμενα και στο τέλος του μήνα θα έρθει για μόνιμη εγκατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση