GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η σύντροφός του Μουρούτσου μετά το διαζύγιο - ΦΩΤΟ

Ζευγάρι είναι εδώ και τρεις μήνες η Λάουρα Νάργες και ο χρυσός Ολυμπιονίκης του tae kwon do  Μιχάλης Μουρούτσος σύμφωνα με το δημοσίευμα...

Η σύντροφός του Μουρούτσου μετά το διαζύγιο - ΦΩΤΟ
Ζευγάρι είναι εδώ και τρεις μήνες η Λάουρα Νάργες και ο χρυσός Ολυμπιονίκης του tae kwon do Μιχάλης Μουρούτσος σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού "OK!".
 «Γνωρίζονται πολλά χρόνια μέσω κοινών φίλων, ωστόσο πιο κοντά ήρθαν πριν από ένα τρίμηνο» αποκαλύπτει πηγή στο ΟΚ!.

«Η Λάουρα είναι πολύ χαρούμενη για τη σχέση της με τον Μιχάλη, όπως κι εκείνος. Μπορεί να μένουν σχετικά μακριά -εκείνη στα βόρεια προάστια κι εκείνος στα νότια-, οργανώνουν όμως έτσι το πρόγραμμά τους ώστε να συναντιούνται αρκετές φορές την εβδομάδα. Επίσης, πολλά βράδια τα περνούν ο ένας στο σπίτι του άλλου» επισημαίνει η ίδια πηγή.
Επιπλέον, εδώ και λίγο καιρό η blogger του FTHIS.GR ξεκίνησε να παρακολουθεί μαθήματα tae kwon do, με προπονητή τον Μιχάλη Μουρούτσο, στη σχολή του Α.Σ. Ζευς στον Ασπρόπυργο. Ο Μιχάλης Μουρούτσος χώρισε από τη σύζυγό του Αναστασία Περράκη το καλοκαίρι του 2013, ενώ η μακροχρόνια σχέση της Λάουρας Νάργες με τον Δημήτρη Δαλάκο έληξε στις αρχές του φθινοπώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση